dijous, 27 de novembre del 2008

Duatló Balaguer


Aquest cap de setmana a Balaguer, la tercera prova del circuit de duatlons de muntanya. Hem participat el Marc i el Jaume. El jaume l'11è de la general, aqust cop amb la bici millor que les últimes. El Marc primer en cadets i amb un bon parcial en bici (el 27è de la general). El podium de cadets Reus Ploms al complet ( Didac, Kevin i Marc). Un diumenge amb bon temps i amb un circuit de btt molt divertit.

dijous, 20 de novembre del 2008

Cap de setmana de bici.

Aquest cap de setmana hem estat repartits per tot arreu.
El Pol a Vaquerisses corrent el descens urbà, als entrenaments caiguda i al final dit entablillat.
El Marc a Sant Boi ciclocross, el pobre canviarà de mecànic. Un altre cop un mal manteniment de la bici el deix allunyat dels primers llocs, al final quart, i una mica desanimat.
El Jaume dissabte amb el Carles Antones al Raid de Torrelles fan un paper bastant dolent, però en fi sempre no toca. El diumenge a Viladecavalls duatló de la copa catalana el 21è lloc i 2on de la categòria.
A massa llocs i no massa bons resultats.
A la propera anirà millor.

dimarts, 11 de novembre del 2008

Duatló de Vallfogona


Aquest cap de setmana després de bastant de temps hem tornat a córrer junts el Marc i el Jaume. Una duatló amb força ambient, un bon dia i amb algun tram de fang de les últimes pluges.
Al final hem aconseguit el 1è lloc per equips (C.N. Reus ploms), 1è lloc de VM1 i el segon lloc en Cadets. Tot un exit en aquesta primera duatló de la temporada.

dilluns, 3 de novembre del 2008

Ciclocross Raïmat



Avui ha començat la Copa Catalana de Ciclocross, amb un ambient i un terreny per passar-s'ho a tope. El Marc ha estat amb els de davant quasi tota la cursa, però una mala passada de la cadena a l'última volta l'ha deixat en quarta posició a 9 segons del primer. Bones sensacions.