dilluns, 2 de febrer del 2009

Poda de pins i duatló de Calaf




Divendres el Jaume va sortir sol per primer cop a navegar amb el Caiac de l'Albert. Una nova sensació molt recomanable per relaxar-se si fa bona mar


El dissabte al matí el Pol, el Marc i el Jaume van netejar els pins del fondo de les oliveres que van caure la setmana pasada pel vent.

Diumenge a calaf duatló de muntanya: El Marc un segon lloc de la seva categoria i el 52 de la general. El Jaume una carrera per oblidar, males sensasions i un cansament desastros, potser haurà de fer un reset i començar de nou.
Amb companyia del Kevin que va fer 4at en cadets i el Cristobal que cada dia va millor.
El Pol havia de sortir amb el Pau en bici, però el temps els va fer desistir, llastima era el primer dia que sortien sols.




2 comentaris:

Sorgina ha dit...

animo jaume, de vez en cuando toca. si yo te contara que meses he pasado... y ahora encima el tiempo no acompaña!!! ya llegará la temporada y nos pondremos en forma (por la cuenta que no trae). nos vemos

sargamanta ha dit...

Hola sorgina,merci por los animos. A la espera de unos analisis, las sensaciones vuelven a ser buenas, este sabado he salido en bici i he podido aguantar con el grupo que normalmente salgo.