diumenge, 14 de juny del 2009

CRI Cervera i 150 en solitari

El Jaume dissabte a les 4,30 de la matinada sortida de btt amb frontal. Sensacions de Raid, algun que altra ensurt en les trialeres, esquirols i una sortida de sol espectacular. Una bona terapia per anar a treballar suau.
A la tarda el Marc tenia la CRI a Cervera, un bon 4at lloc, molta calor.
El diumenge el Jaume 150 qms seguits, últims preparatius per la quebranta, els últms amb companyia del Luís de Sitges, amb el que havia coincidit amb alguna cursa de btt.
El Marc amb el Xavi bici a la terre dels Ports de Besseit. Després bany amb el Pol, la Berta i la Neus al toll del vidre.
Felicitats a Uxue pel seu 6è lloc a la triatló de Zarautz.

2 comentaris:

Sorgina ha dit...

Moltes gracies!!! jejeje, todavía me duelen las piernas. eso significa que me esforcé a tope. Vaya entrenos te has metido este finde, el día de trabajo no era el de descanso? Felicitats a marc por la cursa. el curso también os ha ido bien a todos no? Ahora a disfrutar del verano!!!

sargamanta ha dit...

Ahora en verano hay dias que entreno antes de ir a trabajar, la temperatura es buena y empiezas el dia a tope. El Pol y el Marc han aprovado todo, así que tenemos todo el verano para disfrutar. El Marc sigue con su regularidad, si lo dejan, igual participa en las 24 horas de Montjuich con Sergi y Javi Maya.