diumenge, 12 de juliol del 2009

Campionat Espanya a Cuenca

Setmana de bojos.
Al principi de setmana a recollir metres nadant per la costa vilanovina, després la familia al complert ( menys la Timba ) a Cuenca a veure els campionats de cadets d'Espanya.
El Marc feia la seva primera participació amb la selecció catalana.
Dijous crono per equips i individuals. Varem ser la única selecció que no va portar les bicis preparades pels nois de l'equip. En individuals la mala sort va acompanyar a l'Aitor que va sortir 23 segons més tard i la mala indicació d'un àrbitre va fer entrar al Victor pels carrers dels cotxes.
Divendres prova en línea, més de 40 de mitja per cobrir els 60 qm., el millor lloc pel Marc Muñoz (7è) , la resta en el grup i el Marc tancant el pilot. Per ell no ha estat una bona cursa, la primera volta ha anat molt just, a la segona volta bé, però una caiguda davant d'ell l'ha deixat una mica espantat.
Felicitar l'Eli Bru que va ser tercera en infantils i la Judit Vidal segona en cadets.
Una nova experiència que esperem ens serveixi per apendre.
El Pol, la Isabel i el Jaume turisme i a còrrer pels camins que envolten aquesta bónica ciutat.
Per acabar el cap de setmana tot recordant vells temps, el Pedro ha estat a casa i hem sortit amb la bici de carretera; dissabte amb la colla 95 qm a quasi 31 de mitja, diumenge amb el Marc 88 qm amb uns primers 40 qms a més de 33 sense relleus per part dels dos carcas.

3 comentaris:

PETER ha dit...

Es que a ese niño no hay quien le de un relevo. Nos llevo a palos todas las costas y no paro hasta que nos descolgo a su padre y a mi, inhumano

Sorgina ha dit...

pero qué os creiais!!! así sabéis lo que es bueno, lo que se sufre cuando te llevan a tope!!! pero qué envidia, seguro que ha sido un muy buen finde en can soler, cuando es el próximo que me apunto.

sargamanta ha dit...

Ya sabéis cuando queráis en casa siempre podéis pasar unos días y poneros las pilas con los fanáticos del lugar o también descansar y disfrutar del sol y la playa. Felicidades por el resultado del Raid de As Pontes.