dijous, 13 d’agost del 2009

Volta al baix Aragó.

Durant uns dies hem estat per la zona de Caspe, Maella i Mequinenza tot fent unes petites vacances que ens han permès acompanyar i animar al Marc i als nois de l'equip que corrien una volta per etapes de cadets.
La volta va començar divendres amb arribada a Maella en grup. El Marc i l'Isaac varen poder entrar en el grup de davant, la llàstima d'un tall que no ens va permetre col·locar més corredors davant i així sortir dissabte a la crono dels últims equips.
Dissabte, a la crono per equips, van fer un bon paper amb les bicis i els cascs de l'equip
professional Andorra Gran Valira. Mireu la foto i veureu que semblen uns PROS.
El diumenge ètapa reina, dos ports i arribada en pujada per trencar el grup, escapada del Marc amb altres corredors que a pocs metres de la meta va ser neutralitzada. Foto abans de l'última curva.
El dilluns jornada de relax. El dimarts última jornada, amb un fort ritme a mitja de més de 40 qm/h que va fer que només uns 50 corredors acabessin amb el grup. Un 18è lloc del Marc el va col·locar a 1,09 minuts del lider i en una més que bona 28ena posició.
Bon treball de tot l'equip, corredors, tècnics, pares i sponsors.
Entre cursa i cursa el Pol i el Jaume han fet quilmetres per aquestes carreteres en companyia de l'Edu, la Marta i el Xavi. Això sí, amb alguna parada per banyar-se al riu.