dimarts, 27 d’octubre del 2009

Raid Garrigues, Montserratina i Sitges

Repartiment familiar per diferents llocs de Catalunya.
El Pol s'estrenava en la seva primera competició oficial en els 200 lliures, marcant un temps de 2,56. Està molt motivat i si tot segueix igual al Nadal passarà a entrenar amb el grup dels grans.
Diumenge el Marc va anar a la Montserratina amb els nois de l'equip 2010, ara ja és oficial i de moment aquest any provarà amb un altre Club.
A dalt la bèstia d'Almenar, el Txakal.
El cap de setmana el Jaume, la Uxue i el Txakal participaven en el Raid de les Garrigues, enguany Campionat de Catalunya. Després d'un dissabte marcat per la última étapa de bici i que ens deixava en un bon 4at lloc. El diumenge en una segona ètapa molt apretada entre els tres primers, vam tenir més sort i aconseguirem un 1er lloc que ens col·locava en segona posició final del Raid, i a més ens donava els punts necessaris per repetir el 2on lloc de la Copa Catalana. Victoria de Oxigen al Campionat i del T1 a la Copa, equips joves i que fan que això s'animi pel 2010.
Ara a preparar les duatlons, el Pitu ens ha renovat la llicència i enguany tornarem a còrrer amb el C.N.Reus Ploms.
De moment amb les bicis de ciclocross, gimnàs i piscina a fer una mica de pretemporada.

1 comentari:

Sorgina ha dit...

Zorionak al pol por su primera competición!!! a tope con la motivación!!!!
Por mi parte fue un placer compartir con Txakal y el Jaume el fin de semana. Vaya tres patas para un banco!!!La verdad es que hicimos un buen equipo, la ultima etapa fue espectacular!!! Todavía me emociona pensarlo!!! Ya casi no hace falta hablar para saber lo que está pensando el otro. Espero seguir compartiendo con vosotros estos momentos. Nos vemos pronto.