dijous, 28 de maig del 2009

Copa Catalana a Olot

Aquests dies estem liats amb examens, però seguim amb la nostra febre.
El diumenge el Marc a Olot, una bona carrera, el primer lloc de l'Isaac, els primers per equips i el premi de regularitat per l'Aitor, un bon treball d'equip. Aquest any ja sumem tres victories individuals.
El Pol millora dia a dia, pantà amunt i pantà avall, ja arriba fins a Torrelletes, vestit de rosa com el seu germà, aviat anirà a alguna cursa a veure que tal va.
El Jaume després de recuperar energies del Bimbache, fent quilometres per la Quebranta, aquests dies acompanyat d'una parella d'americans que estan de vacances a casa de Sergi, ella excorredora de BTT per K2 i ell un fanàtic de l'esqui fora pista, amb bici van com un tiro. Ahir 6,30 hores de bici repartides entre btt i carretera, punyetera malatia de les dos rodes.

dijous, 21 de maig del 2009

Bimbache

Aquest cap de setmana el Jaume marxava al Bimbache amb la Nuria, el Toni i el Ivan.A casa ens esperava una bona setmana d'examens finals, per una banda el curs s'acaba i toca apretar per poder gaudir d'un estiu relaxat, per l'altra veure els resultats del treball dels últims mesos per aquest Raid en terres de León i Palencia.
Al final no ha pogut ser i el Jaume ha tornat abans d'hora. El Bimbache haurà d'esperar un altre any.
El Marc i el Pol han aprofitat per anar fent quilometres entre estones d'estudi. 
Des de Vilanova felicitar als nostres amics bascos pel bon paper que estan fent en el Bimbache

dilluns, 11 de maig del 2009

CRI a Palafrugell i estrena de bici.

Aquesta setmana hem anat a recollir la nova bici del Pol. Aprofitant que havíem d'anar a Palafrugell l'hem estrenat en un Skate-Park d'allà. Bona màquina, aquesta no és la California Star de fa 27 anys amb que corria el Jaume.
El Marc 5è a la crono individual de cadets, un bon resultat. Com sempre petits detalls a millorar: que el Jaume apreti bé la tija del seient, que el cotxe d'equip també l'animi, que la distància de la crono sigui la que anuncien. Cosetes amb les que el Marc conviu i va superant.

El Jaume últims entrenaments pel Bimbache. Divendres btt pel Penedés amb la Núria, el Xic i el Toni. A la tarda curs de paleig de Caiac amb tot l'equip, gràcies al nostre col·laborador Nookia. Dissabte a córrer una estona a Montserrat i provar les noves motxilles de 35l. 

dilluns, 4 de maig del 2009

Estrena del Pol en carretera.

Aquest pont de l' 1 de maig hem aprofitat per quedar-nos a casa i entrenar per aquí.
El Pol diumenge s'ha estrenat amb la bici de carretera, amb el Jaume ha anat fins a Castellet i ha tornat.
El Marc a entrenar que no hi havia cursa. Dissabte amb la colla de la Cotesua, que sembla que torna a funcionar. Diumenge amb el Jaume a fer btt.
El Jaume divendres i dissabte entrenament pro-Bimbache. Dissabte amb el Toni, el Ivan, l'Isra i la Nuria a fer btt pel Garraf. Diumenge a córrer a Montserrat i a la tarda a fer caiac a la platja de Vilanova.