dimecres, 29 de juliol del 2009

Criterium internacional Vallés.

El Marc dissabte a la presentació a Mollet de la cursa del diumenge amb la gent de l'equip. El Diumenge 9è lloc ( 2on català) en una arribada a l'esprint. Bona carrera, al port anava una mica despenjat dels escapats, la bona entesa amb un parell de corredors més va donar els seus fruits, arribant a Mollet amb el grup capdavanter. En aquests moment ja està a València amb la selecció de pista per afrontar els campionats d'aquest cap de setmana.
El Pol dissabte a la tarda a fer onades a la platja amb el Jaume. Diumenge amb la mar plana a nedar per les boies.Disasabte el Jaume les bones sensacions de la sortida amb la colla, eren l'avanç del seu record del dimarts, 1 hora i 59 minuts en el seu cicuit de 65 qm., això després de nadar 2500 m.

dilluns, 20 de juliol del 2009

Campionat d'España de Marató orientació.

Aquesta cap de setmana el Jaume formant parella amb l'Uxue es proclamaren campions d'España en la categòria mixte en una cursa de quasi 10 hores.
Bon paper també de Urzi i Jonander quedant segons en categoria èlit. I també el segon lloc en veterans mixtes del Ricard i la Neus.
El Pol cap de setmana de platja amb el Surf amb el Lluc.

El Marc dissabte a Sant Gregori, el desè i males sensacions. El diumenge a Hospitalet, retirada amb molèsties a l'esquena. Esperem que no sigui res.

dijous, 16 de juliol del 2009

Nova convocatoria per la selecció.

Avuí li han dit al Marc que el convoquen per anar als campionats d'España de pista a València d'aquí 15 dies. També van el Bernat i l'Aitor, companys d'equip, aquest any l'equip té un bon nivell.
El Pol li va treient la pols a ls btt, entre bmx i carretera estava oblidada al garaig.
El Jaume recupera les molèsties que arrossegava en un isquio, gràcies als valdeos del Xevi. Avuí després de creuar dos cops la platja llarga nedant ha rebaixat el temps en el circuit dels 10qm. i quasi sense molèsties.

diumenge, 12 de juliol del 2009

Campionat Espanya a Cuenca

Setmana de bojos.
Al principi de setmana a recollir metres nadant per la costa vilanovina, després la familia al complert ( menys la Timba ) a Cuenca a veure els campionats de cadets d'Espanya.
El Marc feia la seva primera participació amb la selecció catalana.
Dijous crono per equips i individuals. Varem ser la única selecció que no va portar les bicis preparades pels nois de l'equip. En individuals la mala sort va acompanyar a l'Aitor que va sortir 23 segons més tard i la mala indicació d'un àrbitre va fer entrar al Victor pels carrers dels cotxes.
Divendres prova en línea, més de 40 de mitja per cobrir els 60 qm., el millor lloc pel Marc Muñoz (7è) , la resta en el grup i el Marc tancant el pilot. Per ell no ha estat una bona cursa, la primera volta ha anat molt just, a la segona volta bé, però una caiguda davant d'ell l'ha deixat una mica espantat.
Felicitar l'Eli Bru que va ser tercera en infantils i la Judit Vidal segona en cadets.
Una nova experiència que esperem ens serveixi per apendre.
El Pol, la Isabel i el Jaume turisme i a còrrer pels camins que envolten aquesta bónica ciutat.
Per acabar el cap de setmana tot recordant vells temps, el Pedro ha estat a casa i hem sortit amb la bici de carretera; dissabte amb la colla 95 qm a quasi 31 de mitja, diumenge amb el Marc 88 qm amb uns primers 40 qms a més de 33 sense relleus per part dels dos carcas.

dimarts, 7 de juliol del 2009

24 H. Montjuïc, Talaia i Critèrium de Terrassa.

El Pol als matins s'aixeca a les 8 i a les 8,30 a còrrer fins la platja i després aprofitar que hi ha poca gent per fer un bany, tornar a casa per esmorzar i sortir amb els amics a saltar amb la BMX.
El Marc divendres concentració amb la selecció, practicar la prova de relleus per equips i provar la bici de contrarellotge.
Diumenge una altra bona carrera a Terrassa, un segon lloc i tornar a posar-se el mallot de lider de la Copa Critèrium, bon paper també de l'Isaac ( 3er) i per equips primers.
El Jaume divendres tarda cap a Montjuïc a animar i donar suport durant la nit al Sergi, Javi, Xavi i Zapata. Una experiència molt enriquidora. Allà gent de tota mena, però fanàtics de les bicis. Pel boxes anims a la gent de Tomas Domingo, de la unió ciclista Vilanova i algun que altre ciclista i triatleta que estava participant. Aquesta festa de la bici junt amb la Ironman de Niza nous objectius 2010.
Dissabte sense dormir i amb tota la família a col·laborar a la cursa de la Talaia, molt divertit, bon ambient i gran participació, però molta calor. Felicitar al Javi pel seu 3er lloc i com no al Joaquim per l'event i a tots els col·laboradors i participants.

dimecres, 1 de juliol del 2009

Open Raid a Mataró i Copa Criterium al Prat

Dissabte el Jaume a recordar els origens en el mon del raids amb l'equip Sambari, amb el Joaquim a Mataró, a passar un bon matí, calor i al final un bon 2on lloc. Diumenge estrena de les noves Saucony en unes series, aquestes si que volen.
Aquest cap de setmana el Pol amb el Lluc ha practica a
mb la GT salts a una mà. Avuí al circuit del valodrom ens ha fet una demo en el doble salt.
Diumenge el Marc a passar calor al Prat, una bona escapada des de les primeres voltes, un bon 4at lloc, a la foto les últimes voltes amb un corredor de Castelló, defenen el mallot de lider.
Sorpresa final pel Marc: Convocat pels campionats d'España a Cuenca. Quina feinada que tindrà, prova en linea i crono per equips amb una cabra de la federació que provarà el divendres.

Felicitar a l'Edu pel 27è lloc a Niza i treure plaça per Hawaï.