dilluns, 19 d’abril del 2010

Trofeu Sant Jordi a Vilafranca i Trofeu Pipaon a Navarra.

Aquesta setmana hem estat moguts.
El cap de setmana uns a Navarra i els altres a Vilafranca.
El Pol dissabte nedava a Vilafranca el Trofeu Sant Jordi, 31 seg als 50 metres lliures i 1,10 als 100 lliures, baixant les seves marques.
El Marc diumenge a Estella-Navarra, cursa de 85 qm. amb varis ports i la final en pujada. Equips bascos, navarresos, aragonesos i catalans. Al final el 17è de la general, victòria del company d'equip Karhim i 2on lloc per equips. Un èxit més pels nois del Mollet.

El Jaume a principi de setmana ha estat provant una bici de muntanya amb rodes de 29, molt bones sensacions, potser tindrem una sorpresa i veurem un canvi en el btt amb aquestes bicis amb rodes més grans. Aquesta setmana entre feina i viatge la feinada que ha tingut per aconseguir treure les 20 hores d'entrenament setmanal, però una setmana més amb l'objectiu aconseguit i anar acumulant.

1 comentari:

Sorgina ha dit...

Cómo anda la familia soler!!! Venga, contagiarme esa energía!! Voy a empezar a pensar en serio que de vez en cuando tengo que hacer una semana de concentración en vilanova!! Estoy deseando leer la crónica del debut de triatlon, no me tengas mucho tiempo en vilo, jejeje!!!