dilluns, 31 de maig del 2010

Doblete familiar a terres aragoneses.

Divendres el Marc participava en el Campionat de contrarellotge d'Aragó.
Va guanyar la prova amb una mitja de 44,47 qm/h, seguit a 16 segons de Jorge Arcas que per tema de llicències territorials es va adjudicar el maillot de Campió d'Aragó i a poc més d'un minut el company d'equip Victor Moreno.
Durant el cap de setmana el Jaume, juntament amb el Ivan i la Eli varen participar en la tercera prova de la lliga española de Raids, que va tenir lloc per la serra de Guara. Després d'una bona maniobra d'estrategia a l'hora d'escollir l'ordre de les proves específiques de cordes, el dissabte al capvespre va passar al cap davant de la prova, lloc que ja no deixaríen fins el diumenge al migdia després de dos dies de competició. Aquest primer lloc amb equip mixte els deix provisionalment primers en la lliga nacional. 

Dissabte al vespre el Pol iniciava la temporada amb els Canyafocs, bon retorn amb els companys i les noves incorporacions.
Diumenge el Marc participava en la quarta prova de la Copa Espanya després d'una punxada desafortunada seguida d'una caiguda el feia perdre el grup capdavanter. Al final recollir i curar-se les rascades de la cuixa i el braç va ser la millor opció. 

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Qué pasada de fin de semana, espero q no sean nada las rascadas. Hace tiempo q no nos vemos. UN SALUDO a toda la FAMILIA!!!

sargamanta ha dit...

Merci Manolo, como puedes ver siempre andamos liados. a ver si tenemos un finde tranquilo y nos vemos en la Cotesua.