dimarts, 15 de juny del 2010

Horta, Sant Julià i Salt

Un altre cap de setmana mogut.
Divendres el Pol estrenava la KTM 85, properament penjarem les fotos.
Dissabte el Marc participava a la segona jornada dels Campionats de Pista de Catalunya, concretament al Sratch i a la Puntuació. Aquest cop, però amb els sub 21 i sub 23. A la primera un 6è lloc i 2on junior i a la puntuació 2on i 1er junior. Aquest cop penjarem la foto de l'entrega d'una placa  que es va realitzar a José Antonio Escuredo per la seva trajectoria esportiva.

El Jaume amb el Saül, corredor de raids de l'equip Oxigen, a Sant Julià de Cerdanyola a participar en el segon Rogaining de la temporada. Després de 6 hores corrent el Sambari-Oxigen va ser el que més punts va aconseguir.
Aquesta zona li porta sort l'any passat amb la Uxue primers amb mixtes en el Campionat d'Espanya i enguany primers amb masculins en la segona prova de la Lliga Catalana.
El premi, un fuet i un pot de mermelada de tomàquet, productes de la terra.
Seguits de molt aprop per l'equip Haglöfs format pel Toni, el Ivan i el Tarru, també del club, que varen fer segons.
I també el desé lloc va estar ocupat per un equip del club, format pel Xavi, el Ricard, l'Isra i l'Ignasi.
Marcant el mapa abans de sortir.
Diumenge a Salt Campionat de Catalunya de Ruta, 120 quilometres amb un circuit exigent i la participació d'equips d'altres llocs d'Espanya i de la Catalunya Nord varen donar un gran nivell a la prova.
Va guanya el corredor madrileny Carlos Verona i Jaume Escariguela s'emporta el maillot de Campió de Catalunya, seguit de molt aprop d'Arnau Solé, corredor que fa dos anys corria amb el Velosprint. el Marc 2on junior de primer any i 16è de la general. A la foto tots els guardonats.