dimarts, 29 de juny del 2010

Ronda, Vilanova i Mollet

Aquesta setmana ha estat de boixos.
Divendres el Jaume marxava amb el Joaquim i la Uxue a Màlaga per participar en el Campionat Andalùs de Raids aquest cop amb el patrocini de Lurbel, empresa de roba esportiva tècnica. 
Tot i no estar acostumats a les fortes temperatures del sur l'equip va aconseguir el primer lloc.
El tir amb arc, com no, en una plaça de braus.
Un raid marcat per les proves especials que sumaven penalitzacions en temps, i per les proves d'orientació específica on calia l'estrategia per poder-les acabar.
Sortida del diumenge des d'unes ruines romanes aprop de Ronda.

Rappel sobre un dels ponts de Ronda.
Diumenge a Vilanova es cel·lebrava la travessa de Natació. El Pol en la prova de 400 metres s'alçà amb la victòria.
La sortida de la seva sèrie.
El Marc el diumenge participava en la cursa internacional de Mollet, al final el 14è amb una cursa on la calor i el fort ritme dels primers va acabar per convertir el gran grup en petites unitats que arribaven soltes i sense massa control policial.
Des del dilluns està concentrat amb la selecció catalana de pista per participar aquest cap de setmana als campionats nacionals a Madrid en les proves de Scratx, Madison i persecució per equips. 
Des d'aquí SORT.

1 comentari:

Sorgina ha dit...

Quina calor!!!! pero vaig pasarlo molt be, bueno, aunque el sábado se torció demasiado, estuvo bien compartir los trekings a saco detrás de jaume, errores incluidos, pasar el rio sin dudarlo de un lado a otro y vuelta a pasar. Fue divertido ver al Jaume corriendo a tope en el microsprint. Zorionak a Pol y al marc tambe.