dimecres, 29 de setembre del 2010

Campionat de Catalunya de CRI i triatló de Salou

Aquest dissabte al municipi gironí de Sant Gregori es cel·lebrava el Campionat de Catalunya de Contrarellotge. En un circuít de 17 qm.en pujada, prenien part diferents categories ( seniors, masters 30, junior,.....). El Marc al final el 10è en la categoria junior, amb una mica de mal regust per no trobar bones sensacions en una prova que ell tenia moltes ganes.
Amb aquesta prova dona per acabada la temporada de carretera, ara a preparar la propera. Pengem una foto que ens ha fet arribar el Pere de la btt de Canyelles a la trialera del Xatarrero.
De totes formes diumenge la familia al complert a Salou a fer la triatló per relleus.El Pol la natació, rebaixant el seu darrer temps.
El Marc es va treure l'espina del dissabte i va fer els 20 qm. en poc més de 30 minuts, col·locant l'equip en segon lloc. I el Jaume va mantenir la posició per péls. Al final 2ons.
Felicitar en l'estrena en el món triatletero a l'avi Didac, que fa un mes no s'havia calçat unes bambes de córrer.
El diumenge comença el Campionat del món de Raids, el Jaume, el Ivan, la Eli i el Txakal prenen part i durant una setmana si tot va bé estaran corrent per terres d' Àvila i Salamanca.