dijous, 23 de setembre del 2010

Campionat de Catalunya de Raids i cursa a Vilanova del Camí

Aquest cap de setmana el Jaume amb l'Eli i el Txakal prenien part en el Raid Infernal Bisaura, puntuable per la lliga catalana i al mateix temps Campionat de Catalunya. Un raid com els de fa tres anys de dos dies, amb etapa nocturna amb vivac, genial.
Una de les proves de cordes, la via ferrada de Centelles.
Etapa de caiac al pantà de Sau, amb l'equip Oxygen lluitan pel primer lloc. A la nit es va decidir el Raid, una secció tècnica que es va decantar pels de casa. 
Així després d'unes 18 hores acaben primers i aconsegueixen el Campionat de Catalunya i si no hi ha cap contratemps la lliga catalana.
El diumenge el Marc a la cursa de ciclisme de Vilanova de Camí, va provar una escapada amb el Luís Sànchez, que el grup perseguidor reduir ràpidament i amb les poques forces que queden a aquestes alçades va fer que a una volta del final perdés el grup. Aquest dissabte darrera prova, Campionat de Catalunya de Contra rellotge i final de temporada.
El Pol, entre pluja i pluja, al skatepark amb el patinet. Nova tendencia, skates, bicis, patins i ara patinets.

2 comentaris:

Sorgina ha dit...

Vaya equipazo!!! Felicitats a tots!! Que se preparen en el bimbache!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Felicidades CRACKS!!!!! Collons quin nivel!!! Un día tendrías q explicarnos en el club con fotos y tal, cómo son los raids y q se siente. ha de ser increible la sensación. FORÇA!!!!!