dimecres, 29 de desembre del 2010

Copa Nadal Port Barcelona i Crono Pic

Bon Nadal.
Aquests dies festius a casa les activitats no han parat.
El dijous el Pol anava a Tarragona a participar en un torneig de Natació. Amb poc més de 1:06 en els 100 lliures està a poc més de 2 segons de classificar-se pel Campionat de Catalunya del 2011. Ànims i a seguir treballant.
El 24 a la nit abans de fer cagar el tio el Jaume i la Timba pujada a casa alta amb la llum del frontal. recuperant encara de la clavada de la mitja de Vilanova, al final poc més de 1,30.
El dia de Nadal, mentre el Marc sortía a fer les seves horetes de bici amb el Xavi i el Pere, el Pol nadava a la Travessa del port de Barcelona, 200 metres amb l'aigua a 13º.
Les sortides dels nedadors es fan en diferents sèries des d'aquesta barca.
Per Sant Esteve sortida del Xavi, el Marc i el jaume amb la btt, un fred com feia dies, bassals gelats. A les 10 trobada al parquink de la casa de colonies de can Foix per participar en la Crono Pic.

Dues manegues amb poc més de 200 metres positius. Un acte que any darrera any segueix sent una manera de trobar-se amb la penya fanàtica.
Aquest cop l'ampolla de cava pel millor temps s'ha quedat a casa. Bon temps del Marc que per no córrer massa va ocupar el 6è lloc.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

ES LA FAMILIA MONSTER DE CORRER, BICI, NADAR... MADRE MÍA, CUANDO OS VEAN LLEGAR A LA SALIDA OS TEIENE Q ECHAR MAL DE OJO...JAJAJAJAJA...Ahí vienen los Solers JOODERR!!!! Otra vez seremos segundos. BON ANY FAMILIA!!!!

sargamanta ha dit...

Igualment Manolo.
El domingo nos vemos en la Media de Sitges???