dimarts, 27 d’abril del 2010

Copa Espanya de Pista i Copa Catalana a la Cellera de Ter.

Aquest cap de setmana a estat una mica mogut.
Divendres el Marc marxava al matí cap a Palma per participar el dissabte en la segona prova de la Copa d'Espanya de pista juvenil i sub-23.
El Jaume i la Isabel el divendres a Olot al casament de l'Edu i la Marta. Des del blog els felicitem per tot.
El Pol, que es va quedar de jefe, a nadar i al rocòdrom a fer una mica de boulder amb el Marçal.

Dissabte mentre uns esmorzavem i disfrutavem amb la gent de la colla, el Marc es media amb el panorama nacional de pista. Al final, la sort del més petit, un 4at lloc en la prova de Scratch i col·laborant en el tercer lloc de la selecció catalana.

El Marc, diumenge després del viatge de tornada de Palma i dormir una mica, cap a la Cellera de Ter a participar en la Copa Catalana de carretera. Bona carrera després del tute del dissabte, escapada amb 4 corredors més des dels primers quilometres  fins 9 qm de l'arribada on varen ser neutralitzats per un altre grup, al final el 13è i content.

 

dilluns, 19 d’abril del 2010

Trofeu Sant Jordi a Vilafranca i Trofeu Pipaon a Navarra.

Aquesta setmana hem estat moguts.
El cap de setmana uns a Navarra i els altres a Vilafranca.
El Pol dissabte nedava a Vilafranca el Trofeu Sant Jordi, 31 seg als 50 metres lliures i 1,10 als 100 lliures, baixant les seves marques.
El Marc diumenge a Estella-Navarra, cursa de 85 qm. amb varis ports i la final en pujada. Equips bascos, navarresos, aragonesos i catalans. Al final el 17è de la general, victòria del company d'equip Karhim i 2on lloc per equips. Un èxit més pels nois del Mollet.

El Jaume a principi de setmana ha estat provant una bici de muntanya amb rodes de 29, molt bones sensacions, potser tindrem una sorpresa i veurem un canvi en el btt amb aquestes bicis amb rodes més grans. Aquesta setmana entre feina i viatge la feinada que ha tingut per aconseguir treure les 20 hores d'entrenament setmanal, però una setmana més amb l'objectiu aconseguit i anar acumulant.

diumenge, 11 d’abril del 2010

Copa Catalana Igualada.

Aquesta setmana ha estat complicada, després de la setmana santa la feina, l'escola i els entrenaments no ens ha donat ni un moment de relax. Així que aquest diumenge ens hem quedat a casa. 
Posem unes fotos de l'estrena del Pol amb la moto del Marçal.

Durant la setmana hem tingut la visita del Saül i la Uxue que després de veure com van en bici sembla que ja han recuperat forces del Raid Patagonia.
El dissabte el Marc a Igualada a córrer una altra prova de la Copa Catalana, bona carrera, treballant per l'equip, al final el 18è i 3ers per equips.
El Jaume aquesta setmana acumulant metres, el dissabte series corrent i a la tarda després d'una hora i mitja de kaiac a nadar a la platja amb neopré ( primer bany de l'any ) i diumenge segona tirada de més de 3 hores de bici de la setmana, a la tarda descans dominical i a veure una vegada i una altra els resums del Barça-Madrid.

dijous, 8 d’abril del 2010

Setmana Santa i Copa Criterium a Castellolí

Aquests dies de festa, bé alguns, hem estat a Calaceite, a casa del Xavi, la Berta i la Neus.
Ha estat una entrada i sortida de la família.
El Pol ha estat un parell de dies a Batea amb el Marçal, s'ha estrenat amb la moto de cros al circuit que hi ha al costat del poble.
El Marc amb la sort que una part de l'equip venia d'Alcorisa ha pogut anar a Castellolí a participar en la cursa del dissabte, al final 3er de la general i 1er júnior de primer, gracies al bon treball que l'equip va fer. Per equips 2ons. Felicitar a l'Arnau per la victòria, fa dos anys corredor del velosprint.
La resta de la família hem entrenat per aquestes terres del Matarranya.
A més hem aprofitat per fer el primer bany de l'any, estan com bojos.

dijous, 1 d’abril del 2010

Volta a Girona

Cap de setmana de volta, a Girona.
Tres etapes: una crono, una en circuit i una en línia.
El dissabte presentació dels equips. Des de València, Castelló, Aragó, Ciudad Real, França i Catalunya.
Després la crono, el Marc un bon paper, 4at de la general i 1er junior de 1er any.

A la tarda 63 quilometres en un circuit amb trams més propis de btt que de bici, una escapada amb 20 corredors i els nostres entrada en el pilot.
Diumenge l'etapa en línia, 81 quilometres amb els seus ports i baixades per les rodalies de Sant Feliu de Guixols, al final el Marc17è i 3er junior de 1er. Sols varen acabar uns 50 ciclistes dels quasi 100 que varen sortir
L'equip s'estrenava amb una cursa per etapes, 5ens per equips i al final 2 dels 3 primers juniors de 1er any.
Aquest cap de setmana la resta de familia hem estat de suport.