dilluns, 31 de maig del 2010

Doblete familiar a terres aragoneses.

Divendres el Marc participava en el Campionat de contrarellotge d'Aragó.
Va guanyar la prova amb una mitja de 44,47 qm/h, seguit a 16 segons de Jorge Arcas que per tema de llicències territorials es va adjudicar el maillot de Campió d'Aragó i a poc més d'un minut el company d'equip Victor Moreno.
Durant el cap de setmana el Jaume, juntament amb el Ivan i la Eli varen participar en la tercera prova de la lliga española de Raids, que va tenir lloc per la serra de Guara. Després d'una bona maniobra d'estrategia a l'hora d'escollir l'ordre de les proves específiques de cordes, el dissabte al capvespre va passar al cap davant de la prova, lloc que ja no deixaríen fins el diumenge al migdia després de dos dies de competició. Aquest primer lloc amb equip mixte els deix provisionalment primers en la lliga nacional.

Dissabte al vespre el Pol iniciava la temporada amb els Canyafocs, bon retorn amb els companys i les noves incorporacions.
Diumenge el Marc participava en la quarta prova de la Copa Espanya després d'una punxada desafortunada seguida d'una caiguda el feia perdre el grup capdavanter. Al final recollir i curar-se les rascades de la cuixa i el braç va ser la millor opció.

dilluns, 24 de maig del 2010

Campionat d'Aragó i Copa Espanya a Olost.

Aquest cap de setmana hem estat més hores sobre el cotxe que sobre la bici.
Divendres el Marc marxava cap a Graus a participar el dissabte al Campionat d'Aragó. Després de diverses escapades i atacs es formava un quintet amb 4 corredors del Huesca La Magia i el Marc que no va poder contestar tots els atacs, despenjant-se d'aquest grup i esperant un altre grup on havia corredors del Mollet. Al final 7è i 2ons per equips.
Diumenge cap a Olost, a la tercera prova de la Copa Espanya, el Mollet s'estrenava en aquesta competició i després de la pallissa del dissabte no varen poder aguantar el ritme de la cursa.
El Pol amb el Marçal va estar practicant al Skate Park, divendres amb la BMX i dissabte amb el patinet. també varen aprofitar per anar al rocòdrom.
El Jaume a part de fer viatges amb el cotxe, descans i recuperació.

dilluns, 17 de maig del 2010

Marató de Zegama, Bike Show i Volta de la Safor.

Aquest cap de setmana desplegament familiar.
Divendres el Marc marxava cap a València a participar en la Volta de la Safor, una volta que havia de ser de tres etapes i al final només va consistir en una crono dissabte i una etapa en línia el diumenge. Al final el 9è de la general.

Diumenge el Pol, el Marçal i la Isabel varen anar al Bike Show a Barcelona. Com podeu veure varen estar provant els nous invents per practicar moviments amb les bicis de BMX.
També van poder practicar en els circuits que varen muntar per aquest espectacle de la bici.
El Jaume diumenge s'estrenava amb la seva primera marató oficial. Zegama-Aizkorri amb més de 2700 metres positius i puntuable per la copa del món de curses de muntanya va comptar amb la participació de quasi 500 corredors.
No hi ha gaires maneres de descriure l'ambient, ESPECTACULAR. La pluja, neu i fred van estar compensades pels ànims de la gent que s'anaven trobant durant tot el recorregut.
Un bon resultat, 5 hores i 19 minuts i el 119 de la general. Aqueste edició va comptar amb força participació vilanovina: Jordi Masana, Ricard Belascoain, Oscar Herreros, Juanjo Poveda i algun més que ens puguem deixar. Amb el suport logístic del nostre amic Pedro, que ens va acollir a casa seva i ens va animar en varis punts de la cursa.
El campió, com no, en Kilian Jornet que va volar, i no va batre el record degut a les condicions.

dilluns, 10 de maig del 2010

Trofeu Ciutat de Mostoles de natació i Premi d'Andorra de ciclisme.

Aquest cap de setmana hem estat repartits per diferents llocs de l'Estat.
El Pol marxava divendres per participar en el XXI Trofeo Ciudad de Mostoles de Natació que es cel·lebrava durant el cap de setmana.
Alguns resultats de les diferents proves: 200 estils 3:16:70 i 7è lloc. 100 esquena 1:29:74 i 8è lloc.
També destacar el bon paper del Club Natació Vilanova, i el bon ambient.

El Marc el dissabte marxava cap a Andorra de Teruel amb l'equip per participar en la 5ena prova de la Copa Catalana.
Una cursa amb 108 qms., 1450 de desnivell positiu i amb un vent que la va fer molt dura.
Els 4 escapats que varen col·laborar des del quilometre 24 fins el 85 que havia el premi de la muntanya i cadascú va fer la seva.

Al final 3er de la general i 1er junior de primer any. L'equip va tornar a mostrar-se molt bé.

El Jaume dissabte a col·laborar amb les proves d'escalada del Raid del Garraf i diumenge sortida amb bici de carretera amb el Xavi des de Calaceite a Andorra de Terol.

dimarts, 4 de maig del 2010

Campionat de Terrassa

Aquest pont de l'1 de maig ha estat una mica estrany.
Dissabte a mig matí el Marc feia un pantà per estirar les cames de cara a les compes del diumenge.
El Pol va anar a saltar a la zona del Llebetx amb el Marçal.
Diumenge el marc participava en la primera prova oficial de més de 100 qm de la temporada, al final 15è. Una cursa que dels primers quilometres anava perdent unitats i deixar el grup de 70 a 20 unitats aproximadament.
Intentant una escapada amb un company d'equip a 20 quilometres de l'arribada.
El Pol i el Marçal amb companyia de la Isabel aprofitaren el viatge a terrassa per anar al circuit de salts de sant Llorenç Savall, que estava tancat per la pluja i va fer que la il·lusió i el viatge no fossin recompensats.
I el Jaume tants preparatius per fer la seva primera triatló oficial i un refredat aquests últims dies ha fet que les quasi 90 hores d'entrenament d'aquest mes d'abril no trobessin la seva recompensa. Un altra vegada tindrà més sort.