divendres, 30 de juliol del 2010

Campionats España Segovia i fi de curs a Tarragona

El dimecres el Marc marxava a Segovia amb la selecció catalana de ruta per participar en la contrarellotge individual.
Divendres a la tarda prenia part en la prova juntament amb el Cristian com a representants catalans. El Marc 30è de la general i 3er junior de primer any.
El Cristian va demostrar que no es casualitat la seva convocatoria amb la selecció española de pista i va aconseguir un tercer lloc a la general, el millor paper de la selecció catalana junior en aquests campionats.
Diumenge en la prova en linea el millor lloc català en mans de Francesc Zurita en 15è lloc.
Aprofitant el viatge una visita a l'aqueducte.
El Pol, sortida amb els canyafocs el divendres i el dissabte mentres la resta de família estavem a Segovia. Dimarts final de curs a la piscina del Tarraco, participació en 50 esquena i 100 lliures. per ell fi de temporada.
Ara ultratrail Aneto, festa major i vacances a Ribes de Freser.

dimarts, 20 de juliol del 2010

Triatló de la Vila

De fet un dels objectius de la família era còrrer una triatló per equips. El diumenge a Barcelona hem tingut l'oportunitat de fer-ho. Com el Marc esta preparant la contrarellotge dels campionats d'Espanaya li hem donat festa i el tiet Xavi ha fet el tram en bici.
5 sortides pels quasi 2000 atletes que varen pendre la sortida.
Sortida del Pol de l'aigua en 5è lloc dels barrets blaus (relleus i no federats).
El Xavi i el Jaume varen lluitar amb els perseguidors, però finalment ens quedarem en el 6è lloc amb un temps de 1:07.

divendres, 16 de juliol del 2010

Setmana extanya.

Durant la setmana i després dels campionats de pista, el Marc marxava a la Molina amb la selecció catalana de carretera per acabar de preparar els campionats d'Espanya que es cel·lebren a final de juliol a Segovia.
Aprofitant el viatge el Pol i el Marçal a fer descens a l'estació.
El cap de setmana ha estat una mica extrany, el dissabte el Marc plegava de la cursa del Botarell, segurament cansat de les últimes tres setmanes de canya. El Jaume diumenge havia quedat amb el Jordi per anar a la triatló de Pont, però després d'una guàrdia força moguda el dissabte el millor era quedar-se a casa a descansar.
Finalment diumenge amb la KTM al circuitillu del Penedés.
El Pol comença a controlar els primers salts.

dimecres, 7 de juliol del 2010

Campionats de pista i raid Egan

Enguany els campionats estatals de pista juniors i adaptats es cel·lebraven a Galapagar ( Madrid ).
El Marc des del dimecres a la nit ja estava a lloc. dijous entrenaments oficials i divendres matí començaven les classificatories.
De les tres proves en que va perdre part, destacar el 5è lloc en Madison amb el Victor i també el bon resultat de l'altra parella catalana formada pel Genís i el Cristian que van quedar 3ers.
Sortida Madison.
En la persecució per equips la mala sort va estar la nota predominant, un ensurt mecànic d'un corredor va acabar amb les bones prespectives de l'equip.
En la prova del Scratch, no massa bones sensacions i al final un paper discret.
Foto del Cristian en el segon lloc en persecució individual.
El diumenge el Jaume al Raid d'Egan, poques hores abans a Madrid i quasi sense dormir cap a Montserrat. Dos equips: el Jaume amb el Ivan aconseguien el primer lloc, i el Ricard i el Isra el 7è.
Des d'aquí felicitar a l'equip Sambari ( Xevi, Txakal i Eli )que aconsegueix un altre primer lloc en la copa catalana de Raids i el situa en una inmillorable situació de cara a la darrera prova.