dimecres, 25 d’agost del 2010

Calaceite i pujada a Blanes

Aquesta setmana per alguns ja ha tornat la normalitat laboral.
A principi de setmana unes estones amb la moto per practicar una mica.

Després ens hem muntat un parell de dies per baixar tots a Calaceite i les seves festes.
El Jaume ha aprofitat per baixar en bici i així fer una tirada llarga ( 167 qm). 
Per la zona del Mataraña el Marc també han aprofitat per allà per fer unes series amb la cabra, mentre muntaven el nou quadre Cube, per cert molt guapo.
El Pol dissabte amb el Marçal a banyar-se a Fontcaldes i a veure el motocros de Batea.
Diumenge el Marc a la pujada al castell de Blanes, primer en grup i després en individual cada 30". Al final el 16è de la general. després bany a la platja.
El Jaume sembla practicament recuperat de la cursa de l'Aneto, per fi ha pogut còrrer fent alguns canvis sense cap dolor.

divendres, 20 d’agost del 2010

Vacances a Ribes de frèser

Aprofitant que tota la familia estavem de vacances hem passat una setmana a Ribes de Frèser amb els tiets, avis i cosines.
Tot i que el temps no ha estat massa favorable hem aprofitat per visitar Núria, Ripoll, Camprodon i Setcases.
A més hem estat en les estacions d'esqui de la Molina i Vallter 2000, on hem practicat activitats que donen vida a aquestes instal·lacions durant l'estiu.
Tirolines pels arbres.
Descens.
Pastura cibernètica.
A més hem aprofitat per pujar alguns ports amb la bici ( teixeta, vallter, barraques ) i amb la btt a Fontalba i a Núria. A fer desnivell i quilometres pel Piri.

diumenge, 15 d’agost del 2010

Festa Major i Cursa de la Galera.

Aquesta setmana ha estat de festa i també de Festa Major.
Aquests dies la Uxue aprofitant la seva estada a Catalunya ha gaudit de les nostres festes populars locals i sembla que hi ha balls que són semblants als que fan pel Nord.
El Marc després de la caiguda del diumenge passat al Pla de Manlleu, ha estat tota la setmana curant-se cremades i cops.
Dissabte el Marc una estona amb la colla per provar i el Jaume a patir amb els incondicionals de la Cotesua.
El diumenge el Marc amb benes per aquí i per allà a la Galera a provar els cops i cremades, a dos voltes del final retirada i un altre cop serà.
El Pol finde de platja amb la nova taula de Skimboard que s'ha construit al garatge de casa amb fusta i fibra, el més bo de tot és que funciona de luxe.
El Jaume diumenge abans de prendre rumb a la Galera a col·laborar amb la Talaia i els pabordes, baixada de la senyera del campanar, ha al·lucinat amb la construcció de les escales ( més de 160 i totes iguals) i amb la vista que hi ha de Vilanova.

dilluns, 2 d’agost del 2010

Ultra Trail Aneto

Aquest cap de setmana el Jaume ha participat a la volta a l'Aneto i amb un temps de 15:24 ha completat els 96 quilometres i els quasi 6000 metres positius d'aquesta prova.
Ha fet el recorregut sempre al costat de la Uxue, que ha acabat segona en la categoria femenina. Fins el quilometre 70 practicament han anat plegats amb el Xevi i el Jordi. Al final 7è en homes i 2on veterà.
Una experiència inolvidable.
Ara uns dies de vacances i Festa Major