dimecres, 29 de desembre del 2010

Copa Nadal Port Barcelona i Crono Pic

Bon Nadal.
Aquests dies festius a casa les activitats no han parat.
El dijous el Pol anava a Tarragona a participar en un torneig de Natació. Amb poc més de 1:06 en els 100 lliures està a poc més de 2 segons de classificar-se pel Campionat de Catalunya del 2011. Ànims i a seguir treballant.
El 24 a la nit abans de fer cagar el tio el Jaume i la Timba pujada a casa alta amb la llum del frontal. recuperant encara de la clavada de la mitja de Vilanova, al final poc més de 1,30.
El dia de Nadal, mentre el Marc sortía a fer les seves horetes de bici amb el Xavi i el Pere, el Pol nadava a la Travessa del port de Barcelona, 200 metres amb l'aigua a 13º.
Les sortides dels nedadors es fan en diferents sèries des d'aquesta barca.
Per Sant Esteve sortida del Xavi, el Marc i el jaume amb la btt, un fred com feia dies, bassals gelats. A les 10 trobada al parquink de la casa de colonies de can Foix per participar en la Crono Pic.

Dues manegues amb poc més de 200 metres positius. Un acte que any darrera any segueix sent una manera de trobar-se amb la penya fanàtica.
Aquest cop l'ampolla de cava pel millor temps s'ha quedat a casa. Bon temps del Marc que per no córrer massa va ocupar el 6è lloc.

dimecres, 22 de desembre del 2010

Mitja Vilanova, Cursa del Pavo,Torneig Badia i esmorçar club.

Aquesta setmana teníem l'agenda una mica atapaida.
El divendres el Jaume a l'aeroport de Reus a recollir el Pedro i la Lola que venien a córrer la mitja marató.
Al vespre el Jaume al sopar de la Federació de triatló al Club Natació Barcelona, on donaven els premis als campions de la temporada 2010. Recollint el diploma com a 1er Vet.1 del circuit de duatlons de muntanya.
Dissabte sortida del Marc, el Pedro i el Jaume amb la colla a l'esmorzar de Nadal, quasi una 50ena. Sense paraules, tot un acte de bona armonia dels ciclistes vilanovins i rodalies.
A la tarda el Pol a Badía del Vallés a participar en el Torneig de la Fira, participació en els 100 lliures (1:10:33), 100 esquena (1:25:06) i 4*50 lliures (2:10:35)
Diumenge el Xavi, l'Ignasi, el Pedro, la Lola, el Pere i el Jaume a la mitja, una pila de cares conegudes. A les 11 sortida i cadascú a la seva. El Jaume 1:25:03 baixant el seu temps de fa 6 anys de 1:27:33 de la mitja de Sitges. Abaix escalfant amb el Pere.
Al mateix temps el Marc participava en la cursa del pavo a Ribes, després de batallar en el grup perseguidor dels 4 escapats, a la última volta va acabar despenjat i perdent més de 7 minuts del primer. 

divendres, 17 de desembre del 2010

Duatló Solsona.

Fa dies que no hem pogut actualitzar el blog.
Dissabte el Pedro que encara tombava per Catalunya i el Marc sortida amb la colla
El diumenge dia 12 cap al Pantà de Sant Ponç, el Pedro , el Marc, el Jorge i el Jaume. 
A l'arribar a lloc, més presència vilanovina: Pedro, Guille, Almela, Pere (organitzador),........
Una duatló força ràpida, sobretot la bici, que més de la meitat era quasi plana i es podia anar molt depressa.
Al final el Marc el 115è perdent més de 50 llocs en l'últim sector a peu per un cop al genoll, el Pedro el 69è i cada cop amb més ritme de cursa, i el Jaume el 23è i 3er VM1.

divendres, 10 de desembre del 2010

Pont de la Constitució

Aquests dies la familia ha estat distribuida per diferents indrets de la geografia.
El Marc aprofitant que el seu amic Raul anava a esquiar al Tarter, ha penjat llibres i bicis i cap a la neu. No ha estat un bon cap de setmana per esquiar, les altes temperatures han desfet tot allò que semblava que deixaria farts de baixades als fanàtics de la neu.
El Pol i la Isabel a Calaceite amb la familia Perelló i el Pedro que ha estat uns dies de vacances per aquí, unes quantes sessions de motocros al circuït de Batea. Unes fotos.
El Jaume a Vilanova treballant, que també toca. Així i tot una escapada a Calaceite per recollir a la familia, i com no una bona ruta a peu per aquelles terres amb bany inclòs.
Entre guardia i guardia sortida amb la bici de ciclocross pel massís del Garraf, per no perdre la costum de les bicis rigides.