dijous, 6 d’octubre del 2011

Estiu 2011 3ª part

Després de la carrera d'Obanos i passar la nit a casa de la Uxue i el Saül, fem camí al caserio del Pedro a passar dos dies a la platja de Sopelana, a la ciutat de Bilbao,..... I com no, a fer la pujada del Vivero que dies més tard pujaria dos cops la volta.
Dos dies a la platja i cap a Béjar, on el Marc participaría amb la selecció catalana en els campionats d'Espanya de ruta.
Divendres, la contrarrellotge, on Catalunya participaria amb dos corredors, Gerard i Marc. La duresa final dels últims quilometres va fer que alguns corredors escollissin participar amb bici convencional, tal com va fer el Gerard.
El Marc, va decidir participar amb la "cabra", per aprofitar els primers quilòmetres plans i afrontar el final com fós.
El Marc agafant al corredor d'Euskadi que havia sortit abans. Al final 5è, a 1 seg. del 4at, a 7 seg de podium i a 26 seg de Francisco Medina (campió d'España junior de CRI).
Diumenge, els 8 corredors catalans juniors prenien part a la prova en ruta. Els quasi 120 quilometres, la duresa final i el fort control de les altres seleccions van fer que els nostres tinguessin un paper discret.
Marc Muñoz en la primera escapada.
Luis Sánchez i Marc Almeda en la part davantera del grup principal.
Marc en un altre intent d'escapada en els trams finals de la cursa. Al final, però l'escapada bona la de Victor Etxebarria que arribava sol a meta i es proclamava Campió d'España.