dimarts, 11 d’octubre del 2011

Volta a la Rioja, Raid Bisaura i cursa premundial.

No hem estat tres dies a casa després dels Campionats d'España que tornavem a marxar a Logroño, on el Marc participaría en la volta a la Rioja.
Divendres arracava amb una étapa curta a la tarda, els intents d'escapada van fer que el ritme fós alt. Una escapada a pocs quilometres de meta va deixar agafar uns segons als escapats sobre el grup, que al final decidiren la volta.
La segona étapa, més llarga i amb algún port, també va tenir la seva escapada. Aquest cop el Marc si es va poder col·locar. Un grup de 10 corredors que a poc de meta es quedava en 6, el Marc 4at de l'étapa.
A la tarda aprofitant que la volta a España acabava a Vitoria vàrem anar a veure el final d'étapa.
Diumenge, 3ª i última étapa, amb dos ports puntuables. En el segon port de l'étapa, que era el de primera, el grup va passar trencat. La baixada i els 30 qm. de plans abans de Logroño van convertir l'arribada amb un grup d'uns 40 corredors. El Marc el 12è de l'étapa, 19è de la general. Per equips 5ens i primer junior de 1er any, que aconseguia Edu Sarrà.
La setmana següent l'equip corría invitat en una cursa premundial on participaven tots els millors equips nacionals. Aquesta cursa dissenyada per acabar de possar apunt als tres corredors juniors que pocs dies després repressentaríen España als mundials.
El Jaume amb la Eli i el Txakal participava en el Raid Bisaura, després de varis errors greus d'orientació dissabte a la tarda decidiren plegar i tornar cap a casa.