divendres, 28 de gener del 2011

Rogainig de l'Espluga Calba.

El divendres a la tarda el Jaume a Barcelona a buscar el Pedro i la Lola que venien a passar el cap de setmana a casa i a participar en el rogaining de l'Espluga Calba.
Dissabte al matí cap a l'Espluga Calba, allà quasi 400 persones en dues categories diferents, format 6 hores i 24 hores. A les 12 sortida pels equips de les 24 hores i a la 1 del migdia els de 6 hores. El Jaume, el Joaquim i el Txakal cinquens en masculí, l'Ivan i el Toni Morera tercers també en masculí, el Xavi, el Ricard i l' Ignasi 11ens i el Pedro i la Lola 2ons en categoria mixta. Molt fred i una bona manera de fer quilometres.
Felicitar a l'equip de la Uxue, el Saül i l'Urtzi que quedaren primers en la cursa de 24 hores, per davant dels equips estrangers que a priori sortien com favorits.
El Pol dissabte al matí a saltar a Vilafranca amb el Marçal. El Marc sortida amb la colla.

Diumenge sense massa matinar sortida amb bici del Marc, el Pedro i el Jaume; un fred acollonant. Al migdia a l'aeroport a portar al Pedro i la Lola. Fins la propera que esperem que sigui aviat

divendres, 21 de gener del 2011

Trofeu Sant Antoni Abat i duatló de Mataró.

Aquest cap de setmana de pont a Vilanova hem fet una mica de tot.
Dissabte al matí sortíen el Marc i el Jaume a fer un parell d'hores suaus en bici. A la tarda el Pol participava en el Trofeu Sant Antoni Abat a la piscina municipal de Vilanova. En 100 lliures 1:08, en 50 esquena 0:36 i en 25 lliures 0:13:7.
El diumenge el Marc marxava amb la Isabel cap a Osca a un entreno de l'equip de ciclisme, a rodar amb els nous companys, entregar papers per la llicència i recollir la roba. Bon ambient i retrobament amb alguns companys d'altres anys.
El Jaume a la duatló de Mataró amb el Pere, duatleta del CN Sitges i veí de casa. Duatló amb molt ambient, bons recorreguts i algún petit ensurt a les trialeres. Al final el 23è, 2on VM1 i 2ons per equips.
Dilluns festiu a Vilanova, dia dels burros, vam anar a Vilafranca al circuït de salts. El Pol i el Marçal a practicar mentres el Marc i el Jaume feien un rodatge suau per Font Rubi i rodalies.
Una seqüencia de fotos del Pol en un salt.



dimecres, 12 de gener del 2011

Mitja de Sitges

Aquest cap de setmana amb les cames carregades de l'esqui el Jaume corría la mitja de Sitges. La veritat es que divendres les sensacions no eren massa bones. Sortida conservadora,i abans del quilometre trobada amb l'Esteban que volia fer 1:24. Així que quasí agafats de la mà passaren el qm. 17 junts, després cadascú a la seva. L'Esteban 1:23:15 i el Jaume 1:23:40. Ara per la propera a tornar a fer experiments, tot sigui per Zurich.
El Marc dissabte sortida amb la colla i diumenge amb btt amb el Xavi que també havia de participar a la mitja i uns dolors l'han deixat fora de combat.
El Pol amb el Marçal a probar una nova baixada que han descobert des de la Talaia amb les bicis de descens.
Des d'aquí ànims al Manolo que sols va poder córrer el primer qm. amb problemes musculars.
Felicitats al Jorge i família.


divendres, 7 de gener del 2011

Duatló de Cabrils i entrada d'any 2011 a la neu.

El dia 31 els Soler's cel·lebraven el cap d'any separats. Uns a casa en família i els altres treballant, però també com en família.
El dia d'Any Nou la Isabel, el Pol, el Marc i la Timba marxen a terres andorranes a passar uns dies. El Jaume es queda a Vilanova per participar el diumenge en la duatló de Cabrils.
Aquesta temporada de duatlons no serà com les anteriors, en els trams a peu un bon parcial l'`11è en el primer i el 9è en el segon, en el tram de btt les avaries han tornat a fer de les seves i han deixat al Jaume en la 38è posició final i el 3er de la categòria.
El diumenge al vespre gràcies a l'Albert tota la família ens reunirem a Llorts per acabar de passar uns dies a la neu.
Hem estat practicant una mica de tot. 
Dilluns amb la paciència de la Uxue i el Saül, el Marc i el Jaume feien una pujada amb els esquis de muntanya.

La Isabel i el Pol a pistes.
Dimarts el Pol i el Marc a pistes, el Jaume a córrer a peu després de fer una pujada amb els esquis de muntanya.
El dimecres estrena amb els esquis de muntanya de la Isabel.
A la tarda a veure la rua dels reis pels carrers d'Andorra i dijous cap a Vilanova a veure la família i cel·lebrar el dia de reis amb els petits.