dijous, 24 de febrer del 2011

Mitja de Gava, presentació de l'equip i entreno a Graus.

Amb obres i demés enredos fa dies que tenim això del blog abandonat.
Aquestes dues últimes setmanes hem estat liats amb les nostres coses com sempre.
El Pol aquests últims caps de setmana segueix amb el Marçal i algun dia amb el Pau treballant i saltant en el seu "campillu",  a veure si un dia d'aquets fan algun video i el penjem. També algun dia a primera hora, que hi ha menys gent han anat al Skate-Park amb les bicis de BMX.
El Marc els dissabtes segueix anant amb la colla, menys aquest darrer que va estar a la presentació de l'equip d'aquest 2011.
El diumenge entreno d'equip a Graus. La notícia la podeu veure:
Ja veureu, un equip aragonès amb la meitat de corredors catalans, 4 d'ells formats al Velosprint i 2 a més de Vilanova ( Oriol i Marc). El que són les coses. Sort a tots.
El diumenge 13 el Jaume a la mtija de Gava amb l'Ignasi. Molta gent, calaixos de sortida com a la Quebranta. No massa bones sensacions, i al final 1:24:25.

divendres, 11 de febrer del 2011

Motocross a Batea i entreno a Osca.

El divendres el Pol marxava amb el Marçal i els seus pares a passar el cap de setmana a Batea. Aprofitant que baixaven el remolc motos i cap el sur. Dos dies de motocross en el circuit on ara ja són socis per tota la temporada. Salts, curves i, al final fins i tot, agulletes.
Dissabte el Marc sortida amb la colla a fer quilometres i passar una estona en bona companyia.
El diumenge el Marc, la Isabel i el Jaume a primera hora del matí cap a Osca. De camí recollim a l'Edu a l'Albi. Entrenament de l'equip junior amb dinar del club a Vadiello.
Foto dels companys i tècnics.
Records i ànims des del nostre bloc a José Carlos, camioner de Monzón al que hem animat durant l'espera dels equips d'emergència per ésser alliberat de la ferralla en l'accident que ha patit davant nostre.
Per una conversa posterior amb la seva dona sabem que es troba a la UVI, però fóra de perill.

dijous, 3 de febrer del 2011

Social de Camp Clar.

El dissabte el Pol i el Marçal construien la nova rampa pel seu circuit de salts.
El Marc sortida amb la colla i diumenge a la social de Camp Clar, 140 participants, cares conegudes i una bona manera de començar la temporada.
El Jaume aprofitant la social a fer uns quilometres per les terres tarragonines i veure a la gent de la colla adalt del coll de la Teixeta.
El Pol a fer unes baixades amb una colla d'amics als descensos de sobre de Can Baró.