diumenge, 20 de novembre del 2011

Rogaining a les Bardenas Reales i motocross a la Poble de mafumet

Les pluges de la tardo per fi han arribat.
El Jaume i el Marc han anat fent quilometres fàcils amb btt i ciclocross. Recordant els orígens amb algun que altre ensurt.
També aquests dies el Pol ha assistit a l'acte de final de curs del C.N. Vilanova, on ha recollit el reconeixement a millor esportista masculí 2011.
El dissabte 12 el Jaume participava en un rogaining a les Bardenas Reales, formant equip mixta amb el Pedro i la Lola.
En la foto pocs instants abans de la sortida, preparant el possible recorregut al costat de l'equip vilanoví Isra-Ricard.
Després de 6 hores, per un terreny espectacular i amb un mapa força tècnic, aconseguiren el primer lloc en equips mixtes. Al vespre sopar de germanor i entrega de productes de la terra.
El diumenge cap a la Pobla de Mafumet, a fer una mica de MotoCross. en un ambient ple de fanàtics del motor.
El Pol segueix practicant amb el Marsal en això de les dues rodes.
Salts, en un circuït vigilant i preparat per aquesta pràctica esportiva.

Aprofitant que tampoc quedava lluny i el temps ho permetia, el Jaume i el Marc en bici cap al circuït a veure als "moteros" i a fer quatre accelerades.
La tornada per uns en furgó i els altres en bici.

dimarts, 8 de novembre del 2011

Rogaining del vi, Trofeu Fantàstic de Sitges, cursa popular i Montserratina

Durant la setmana el Jaume ha estat col·laborant amb les activitats en el medi natural del modul esportiu que fan al IES Manel de Cabanyes. Amb el Diego i el Pep han estat portant aquest grup a escalar a la Facu, a baixar els avencs de l'Emili Sabater i del Gegant, i a pujar la ferrada del Castellot.
El divendres a la tarda el Marc deixava el Centre de Tecnificació de la Federació a Ripoll, després de quasi dos mesos ha decidit centrar-se més en els estudis i fer-los a Vilanova.  
Dissabte al matí el Jaume participava al Rogainig del vi amb el Pedro i el Txakal, quasi 43 qm. amb totes les balises fetes els portaren al 2on lloc.
Per un altra banda felicitar al Xavi i la Lola que aconseguiren el segon lloc en la categoria mixte.
Moments abans de començar decidint el millor recorregut.
El Pol a la tarda participava en la primera competició de la temporada, aquest cop a Sitges en les proves de 100 i 400 metres lliures. En els 100 un registre de 1:03.48, millorant el seu àntic registre de 1:08.45; i  en els 400 un temps de 5:04.41.
Diumenge aprofitant que estavem per Vilanova, participació en la cursa popular de Vilanova. Més de 3000 persones en les diferents sortides i distàncies. De popular de fet no en té gaire, a fondo i marica l'últim. Cares conegudes de les sortides en bici.
La setmana següent diumenge es cel·lebrava la montserratina, després de valorar diferents possibilitats el Marc i el Jaume quedaren amb l'Oriol i el Carlos per sortir de Vilafranca amb una colla. Al final quasi 130 qm. amb pujada al monestir i pin de record. Dalt de Montserrat cares conegudes: familia Olià, Gordillo, Cruz, Moreno, Guerrero, Pau, .........


divendres, 4 de novembre del 2011

6pedals, motocross i sopar de l'equip.

El dimecres del Pilar, aprofitant que era festiu el Jaume participava amb el Ivan a un rogaining amb btt, 6 hores per recollir el màxim de punts. Aquest cop tornavem a l'Espluga Calva, canviavem les bambes de córrer per la bici, un mapa per tres i així tenir més terreny on buscar.
Al final varem fer 4ats havent recollit més punts que els tercers, però 46 segons per sobre de les 6 hores ens van costar 5 punts i el lloc de podium.
El Pol aprofitant la festivitat amb el Marçal a Riudecols a fer una mica de motocross.
El dissabte després de sortir amb la colla pel matí, marxem tota la família cap a Barbastro on es cel·lebra el sopar de final de temporada de l'equip Huesca la Magia. Estavem quasi tots: corredors, massatgista, técnics, pares i familiars,........Al final ens van obsequiar amb un muntatge de video de la temporada.