dijous, 17 de maig del 2012

Tres dies d'Alava, Raid Cambrils i Memorial Isaac Gálvez.

El cap de setmana de l'1 de maig el Marc participava en una proba de tres dies exclusiva per corredors sub-23. Tres dies d'aigua, que fins i tot va fer que l'organització anul·lés la segona etapa ja a l'entrada de Vitòria quan pràcticament ja havien complert el quilometratge. Primera experiència en aquest tipus de proba en la nova categoria, ha anat acabant cada dia i ajudant tot el possible als corredors més forts de l'equip.
El dissabte el Jaume amb el Ivan, el Joaquim i el Txakal aconseguien el primer i segon lloc del raid de Cambrils, un raid força disputat amb l'equip local Cambrils-les barques, que aconseguia la tercera plaça.
El següent cap de setmana, entrenaments per la zona per la zona, vida familiar i el diumenge el Pol que aniria a fer Motocross a la Pobla de Mafumet.
Aquest cap de setmana cursa ciclista a Vilanova, 1è Memorial Isaac Gálvez, participació per molts "cotesuos". El Marc al final el 48è amb el pilot, una cursa marcada per la calor i la velocitat en que van imposar des el seu inici.