dilluns, 25 de juny del 2012

Campionats España Salamanca i Nit de l'Esport

Aquest cap de setmana el Marc participava en les proves de sub-23 als Campionats d'España, cel·lebrats a la provincia de Salamanca. 
Dijous a la tarda començaven al municipi de Guijuelo les cronos de sub-23 masculines i les sub-23 i élits femines, en un circuit molt pla de quasi 20 qm., on el vent en el tram final va ser la dificultat a vèncer.
En la verificació de la bici, pocs moments abans de pendre la sortida.
En la rampa de sortida.
Arribant a meta, a punt de doblar el corredor de davant. Al final el 14è de la general amb un crono de 26:22.
El divendres els campionats es traslladaven a la ciutat de Bejar. Al matí els élits i els professionals feien la crono que donaria per quarta vegada el títol a Luís León Sánchez.
A la tarda tornava e ser el torn pels sub-23, aquest cop amb la prova de ruta, un recorregut de 134 qm. amb constants pujades i baixades.
La selecció catalana en el moment de la presentació, poc abans de començar.
El Marc es va col·locar en l'escapada de 12 corredors dels inicis de la prova, que va anar perdent unitats fins que va ser absorvida per un grup capdavanter del pilot després de quasi 70 qm.
Un cop en el pilot tocava treballar per neutralitzar una altra escapada que es va formar, després d'aquest esforç les forces no van acompanyar, i en el tram final de la cursa el Marc no va poder seguir el ritme del pilot principal i va abandonar.
Divendres a la nit, a Vilanova, es cel·lebrava la nit de l'esport. Tot i no poder assistir-hi, els de casa rebiem per partida doble. El Marc rebia el diploma com un dels tres finalistes a millor promesa, i per altre banda el Jaume com a membre de l'equip de raids del Club Azimut pels podiums del Campionat de Catalunya i d'España.