dissabte, 11 d’agost del 2012

Moonligth, El Morell, Oiartzun i Muxika

Dissabte 28 a les 21:00 hores, el Cabu i el Jaume formaven equip per participar en l'event-entreno que rescataven, i amb molt éxit, l'Isra, el Ricard, el Xavi i més col·laboradors.
Aquesta cursa d'orientació amb dos formats diferents, una de 2 hores i una altra de 4 hores, per recollir el màxim de punts possibles pel que queda verd  i alguna pel cremat del nostre bosc.
A l'arribda, l'1 de la matinada, bocata, fruita i beguda fresca. Repartiment de premis ( un fuet) a les diferents categòries. En senior masculí, victoria pel Joaquim i el Ivan que varen completar totes les balisses.
El Cabu i el Jaume al final els 7ens, en alguna balissa varen tenir més feïna del compte.
Diumenge 29 el Marc participava en la Cursa del Prèssec a el Morell. A poc més de 15 quilometres i amb sensacions molt dolentes acabaria plegant.
El diumenge 5 es cel·lebrava a Oiartzun una prova del Torneig Euskaldun, el Marc participava en aquesta prova per elits i sub-23, a poc més d'una hora de cursa es trobava involucrat en una caiguda que li trencar el canvi de la bici i la sabata, així que tornava a plegar.
Dijous dia 9 després de les petites reparacions, tornava a participar en el trofeu Lehendakari, però com no hi ha "dos sin tres", aquest cop desbandada general. Cagareles i vomiteres per tots els corredors que compartien Hotel. A veure si aquest cap de setmana hi ha més sort.