dilluns, 23 de gener del 2012

Roganing Espluga Calba

Dissabte començava la Copa Catalana de rogainings a la població de l'Espluga Calba. Més de 400 inscrits, demostrant que aquestes curses d'orientació de llarga durada cada cop estan agafant més popularitat.
Després de quasi 6 hores i més de 44qm., el Jaume fent parella amb l'Ivan i el Joaquim amb el Txakal aconseguiren el 3er i 4at respectivament. 
Felicitar pel seu 3er lloc a l'equip Xavi-Pedro-Lola en la categoria mixtes.
El diumenge el Pol al circuït de la Pobla de Mafumet a donar-li canya a la Yamaha.
Dissabte el Marc 4 horetes de bici, i el diumenge amb el Jaume, el Diego i el Pedro sortideta de btt, 3 hores de trialeres  per acabar d'arrodonir el cap de setmana. Així Pedro no s'oblidarà de les pedres del Garraf.

dimarts, 17 de gener del 2012

Btt Vilafranca, Natació Vilanova i Mitja Sitges.

El diumenge després de Reis el Jaume de parella amb el Sergi es trobava participant en les dues hores de resistència de Btt de Vilafranca. Sota l'organització dels Metalbikers ens trobavem una pila de cares conegudes: Jorge, Pere, Peralta, els nois del Bike Garraf,.....Victòria de la familia Guerra (pare i fill).
En un dels relleus, al final 14ens, en un circuit més de ciclocross que de btt, però divertit i amb alguna que altra trampa.
El dissabte 14 a la piscina municipal el Pol participava en la prova de resistència de 2000 m. després de 80 piscines va parar el crono en 28min i 31 seg.
La mitja de Sitges semblava que tornava a estar "gafada" com la de Vilanova, divendres a la tarda el Jaume es torçava el tormell. Dissabte repòs i el diumenge amb el Riba i el Cabu cap a Sitges. Els primers qms. el tormell encara es va queixar, després ni es va recordar. Amb un recorregut diferent al de l'any passat i una participació espectacular el Jaume aconseguia el seu millor temps, 1:22:58.
A punt de creuar l'arribada. La propera Gavà, si no hi ha cap ensurt.
El Marc segueix la seva temporada hivernal, col·leccionant quilometres fàcils per afrontar la seva nova temporada en el Lizarte de Navarra.
Notícia: Biciciclismo



dilluns, 2 de gener del 2012

Últimes activitats del 2011

Cada cop allarguem més l'activitat del nostre blog-diari. Aquest cop potser ha estat que el relax a casa i la manca de viatges amunt i avall ens han deixat una mica com de "vacances".
Pel que fa al Pol, El dia 12 de desembre cel·lebrava el seu 16è aniversari.

El passat dia 17 va participar en una competició a la piscina del barri barceloní d'Horta. En les probes de 50 esquena i 200 lliures.
En la proba de 50 esquena, en el moment de la sortida. Al final 35 seg.
En els 200 lliures, sortint tot just ha acabat la sèrie de davant. 2min 20 seg el temps aconseguit.
Amb el Marçal alguns dies de motocross a Batea i la Pobla de Mafumet.
El Marc també ha cel·lebrat el seu aniversari. 18 anys.
El passat dia 18 el Marc va participar a la cursa del Pavo de Ribes, després de probar l'escapada varies vegades, arribada en grup a meta. 9è de la general.
El Jaume esperant la mitja de Vilanova, es va quedar sense poder participar per un petit ensurt a les costelles i un contenidor d'escombreries.
De totes maneres el 26 dia de Sant Esteve com cada any i abans d'anar a Rubi a buscar la tia Fina pel dinar familiar va participar a la Cronopic. Aquest any sortida en grup de tots els corredors, segon lloc pel Jaume i victòria pel Xevi Guinovart.
El dia 31 el Jaume va participar en la Sant Silvestre de les Roquetes. Cursa solidària on la inscripció era l'aportació d'una joguina per la Creu Roja. Ambient festiu per cobrir els 5,250 qm. 4at amb 19:34, el guanyador Albert Pascual.
Així despedim el 2011.