dimecres, 30 de maig del 2012

Volta a la Coruña

El Marc torna ha agafar trastos i cap a Galicia, aquest cop per participar en la volta a la Coruña, per les categories elit i sub-23.
Una caiguda en la primera étapa baixant de l'últim port el va fer entrar el 56è i perdre uns minuts que arrastraría durant tota la volta.
En la segona étapa el 34è a poc més d'un minut del primer. La pluja present cada dia.
La tercera étapa el 23è, bones sensacions, i  una experiència més en aquesta nova categoria.

dimarts, 29 de maig del 2012

Cap de setmana basc

Dissabte aprofitant les curses que el Jaume i el Marc tenien al País Basc anarem a veure la triatló de Bilbao, on participaven alguns coneguts de la família.
Com l'any anterior, una organització fantàstica, llastima del temps.
El Xavi començant la bici.
El Pedro començant el sector a peu.
El Marc preparant-se per afrontar la mitja marató.
L'Agustín arribant a meta.
Diumenge matí després de quasi no poder sortir de casa el Pedro pel fang. Cap a Zegama. El Jaume participava per segona vegada en una de les que segurament és la cursa de muntanya més bóniques. Fang, caiguda en la primera baixada, i fer com va poder quasi 35 qm. Al final un temps discret i quasi 30 minuts més que fa dos anys. Lo millor l'ambient.
Gran paper d'Uxue, amb un 6è lloc en categoria femenina.
I quasi sense poder secar-nos a Markina on participava el Marc en una proba del torneig Lehendakari.
Al final el 42è de la general. I ja pensant en la Volta a la Coruña.

dijous, 17 de maig del 2012

Tres dies d'Alava, Raid Cambrils i Memorial Isaac Gálvez.

El cap de setmana de l'1 de maig el Marc participava en una proba de tres dies exclusiva per corredors sub-23. Tres dies d'aigua, que fins i tot va fer que l'organització anul·lés la segona etapa ja a l'entrada de Vitòria quan pràcticament ja havien complert el quilometratge. Primera experiència en aquest tipus de proba en la nova categoria, ha anat acabant cada dia i ajudant tot el possible als corredors més forts de l'equip.
El dissabte el Jaume amb el Ivan, el Joaquim i el Txakal aconseguien el primer i segon lloc del raid de Cambrils, un raid força disputat amb l'equip local Cambrils-les barques, que aconseguia la tercera plaça.
El següent cap de setmana, entrenaments per la zona per la zona, vida familiar i el diumenge el Pol que aniria a fer Motocross a la Pobla de Mafumet.
Aquest cap de setmana cursa ciclista a Vilanova, 1è Memorial Isaac Gálvez, participació per molts "cotesuos". El Marc al final el 48è amb el pilot, una cursa marcada per la calor i la velocitat en que van imposar des el seu inici.