dilluns, 25 de juny del 2012

Campionats España Salamanca i Nit de l'Esport

Aquest cap de setmana el Marc participava en les proves de sub-23 als Campionats d'España, cel·lebrats a la provincia de Salamanca. 
Dijous a la tarda començaven al municipi de Guijuelo les cronos de sub-23 masculines i les sub-23 i élits femines, en un circuit molt pla de quasi 20 qm., on el vent en el tram final va ser la dificultat a vèncer.
En la verificació de la bici, pocs moments abans de pendre la sortida.
En la rampa de sortida.
Arribant a meta, a punt de doblar el corredor de davant. Al final el 14è de la general amb un crono de 26:22.
El divendres els campionats es traslladaven a la ciutat de Bejar. Al matí els élits i els professionals feien la crono que donaria per quarta vegada el títol a Luís León Sánchez.
A la tarda tornava e ser el torn pels sub-23, aquest cop amb la prova de ruta, un recorregut de 134 qm. amb constants pujades i baixades.
La selecció catalana en el moment de la presentació, poc abans de començar.
El Marc es va col·locar en l'escapada de 12 corredors dels inicis de la prova, que va anar perdent unitats fins que va ser absorvida per un grup capdavanter del pilot després de quasi 70 qm.
Un cop en el pilot tocava treballar per neutralitzar una altra escapada que es va formar, després d'aquest esforç les forces no van acompanyar, i en el tram final de la cursa el Marc no va poder seguir el ritme del pilot principal i va abandonar.
Divendres a la nit, a Vilanova, es cel·lebrava la nit de l'esport. Tot i no poder assistir-hi, els de casa rebiem per partida doble. El Marc rebia el diploma com un dels tres finalistes a millor promesa, i per altre banda el Jaume com a membre de l'equip de raids del Club Azimut pels podiums del Campionat de Catalunya i d'España.

dimarts, 19 de juny del 2012

Travessia Vilanova i Raid de Tamarite



El dissabte al matí el Jaume amb el Joaquim i el Txakal participava en el Raid de Tamarite, tercera prova de la Copa Catalana. 
A les 7 del matí sortíem  a peu des d'Ager i després de quasi 16 qm. arribàvem a un embarcador a prop de Corçà. La segona secció, uns 8 qm de caiac sense cap dificultat. 
Després una btt, que igual que la primera secció havíem de recollir el màxim de balises sense poder completar tot el recorregut, quasi 50 qm sota la calor per arribar a la secció d'escalada, on completarem la via de 6a per poder recollir el màxim de bonificació possible. Un petit rogaining on l'estratègia que vam escollir no va ser del tot encertada ens va fer perdre els punts que portàvem al nostre favor.
Després una btt curta per arribar a El Campell i fer la secció de patins en línia, una altra secció de btt i final a Tamarite de Litera després de més de 10 hores, quasi 120 qm. i 2600 metres positius.
Al final segons amb els mateixos punts que els primers que varen tardar una mica menys de 10 minuts que nosaltres.
El Pol dissabte a la tarda participava en la travesia general de Vilanova de 3000 metres, que es cel·lebrava dins dels actes dels campionats d'España i Catalunya d'aigües obertes.

Amb un temps de 53minuts i 12 seg. aconseguía el tercer lloc de la general i el primer de la categòria junior.
Diumenge, la tradicional travesia popular de Vilanova de 400 metres, on repetía podium en la seva categòria, entrant el 7 de la general.
El Marc aprofitant un cap de setmana sense competicions, sortida amb la colla dissabte i diumenge amb alguns companys de bici.

dimarts, 12 de juny del 2012

Campionat Catalunya CRI i presentació Campionats Espanya de Natació de llarga distància.

El divendres el Pol participava en l'acte de presentació dels Campionats d'España de Natació en aigües obertes que es cel·lebraran en la nostra ciutat.
També aprofitant tot el muntatge es cel·lebrarà el Campionat de Catalunya i la 34ena travessa de Vilanova, a l'acte varen participar diferents autoritats.
El Marc, el dissabte participava a Cervera en el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual. Sobre un recorregut de 22,8 quilometres practicament plans on la dificultat va ser l'aire de cara dels últims 11 qm.
Al final 5è sub-23 i 13è de la general amb 32:38 per completar els quasi 23 qm. Content amb el resultat després de més de 3 mesos quasi corrent curses cada cap de setmana.

dimarts, 5 de juny del 2012

Campionat de Raids a Ronda.

Aquest cap de setmana com és normal en la familia vàrem estar repartits per diferents llocs.
El Jaume, encara resentit de la lessió de Zegama, marxava a Ronda a fer d'assistència a l'equip en el Campionat d'España de raids . Al final un bon 3er lloc del Joaquim, l'Ivan i el Txakal.
El Pol amb el Marçal a fer unes sèries amb la moto.
El marxava a Sabiñanigo a participar en la prova del calendari aragonés que definiria el campió de ruta aragonés. La forta calor i segurament el cansament arrastrat de la volta a la Coruña vàren fer que a poc més de mitja cursa decidís afluixar la marxa.
Felicitar des del nostre blog als amics i companys d'entrenament que han prés part a l'extrememan de Salou.
El Pedro amb un amic abans de sortir en la seva segona prova en aquesta distància.
El Marc Tosas que dia a dia es troba millor amb això del triatló.
I el Jordi qe fa més d'un any no havia agafat una bici de carretera i a sobre a pillat el premi del corredor que més s'acostat a les 12 hores.