dimarts, 28 de maig del 2013

Banyoles, aquest cop si.

El dissabte al matí marxàvem cap a Sabiñanigo, on el Marc participava amb l'equip en el Memorial Luis Muñoz. Aquesta cursa consta de 3 tombs de 42 qm. amb la pujada a Navasa cada vegada. Després de molts intents per part de diferents corredors, no va ser fins la baixada del port de la segona volta que es va fer un grup de 13 corredors que serien els que es jugarien la victòria final. D'aquest grup de 13 corredors va escapar-se Airan Fernandez que va rodar molta estona a més de 30 segons dels 12 perseguidors, però en els últims metres va ser agafat per Albert Torres que s'emportava la primera plaça. El Marc tancava el grup dels perseguidors arribant ja uns metres despenjant en una molt bona 13ª plaça.