dimarts, 28 de maig del 2013

Banyoles, aquest cop si.

El dissabte al matí marxàvem cap a Sabiñanigo, on el Marc participava amb l'equip en el Memorial Luis Muñoz. Aquesta cursa consta de 3 tombs de 42 qm. amb la pujada a Navasa cada vegada. Després de molts intents per part de diferents corredors, no va ser fins la baixada del port de la segona volta que es va fer un grup de 13 corredors que serien els que es jugarien la victòria final. D'aquest grup de 13 corredors va escapar-se Airan Fernandez que va rodar molta estona a més de 30 segons dels 12 perseguidors, però en els últims metres va ser agafat per Albert Torres que s'emportava la primera plaça. El Marc tancava el grup dels perseguidors arribant ja uns metres despenjant en una molt bona 13ª plaça.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dimarts, 21 de maig del 2013

Fred i aigua del Nord

Aquest cap de setmana es celebrava la 3ª edició de la triatló de Bilbao, amb distància de mitja ironman, ens esperaven 1900 m de natació, 90 qm en bici i 21 qm de córrer. Al final ens vam ajuntar una bona colla. El Pedro de Bilbao, l'Armando i l'Agustín de Galicia i el Marc Tosas i jo de Catalunya.

dimarts, 14 de maig del 2013

"Vuelta al Bidasoa" i Campionat de Catalunya de Crono

Dimecres començava la "Vuelta al Bidasoa", cursa ciclista per etapes, reservada a corredors no professionals sub-23, el Marc participava per primer cop en aquesta prova. La primera etapa va acabar amb una arribada a l'esprint d'un grup de més de 80 corredors. Després d'una punxada a 5 qm. de l'arribada, encara va poder entrar amb el temps del grup principal.

dimarts, 7 de maig del 2013

Recompensa a Soraluze.

El dissabte a Soraluze el Marc participava en la 7ena prova puntuable del torneig Lehendakari. Una cursa on el pilot va marxar molt compacte , i que es va decidir en un grup de 10 corredors on Antonio Pedrero va ser el millor.