dimecres, 17 de març del 2010

Neu al Garraf i mals de panxa.

Aquesta setmana la neu ens ha deixat una estampa de la comarca quasi bé irrepetible, dimarts al matí amb el Xavi i el Didac a fer btt per la zona la neu encara estava dura i en alguns llocs gelada, semblava un entrenament de derrapatges. Passades dues hores amb l'entrenament de còrrer els mateixos corriols que feia uns moments eren plens de neu dura eren ja un fangueig, però això i tot la Timba s'ho va passar genial corrent entre la neu. El dimecres el Marc i l'Albert a les Ventoses semblava que pujaven un port als Pirineus, segur que ho recordaran molt de temps.
El cap de setmana hem estat una mica repartits.
El divendres el Jaume marxava a Còrdova a còrrer el primer raid de la lliga espanyola. Amb el Carles, el Ivan i el Joan. Un raid que va ficar a prova l'equip. Primer avaries mecàniques que el Joan va poder arreglar. Després els problemes estomacals del Jaume que feia anar al equip més lent. I per rematar, quan anàvem primers, una prova en un riu descontrolat que la organització va anul·lar després de passar nosaltres; aquesta ens va deixar molls a la nit a temperatures de quasi 0 graus i això ens va fer perdre el liderat.
Al final 3ers, un bon inici, sense errades d'orientació i una experiència per recordar per alguns.
En l'acte d'entrega de premis, també ens fer entrega del subcampionat de la Lliga 2009.
El dissabte el Marc havia d'anar a Nules a còrrer, però els problemes estomacals que han passat factura per part de la família el deixar sense poder participa en aquesta prova puntuable pel nou circuit que han organitzat les federacions aragonesa, catalana i valenciana.
El diumenge el Pol amb l'Alex al circuit de salts de Vilafranca, anem millorant dia a dia.


El Marc amb el cos a mitges dels problemes estomacals a la btt de Moja, un dia sense massa bones sensacions, al final 3er en la categoria.



1 comentari:

Sorgina ha dit...

estais hechos unos campiones!!! vaig a tener que anar a vilanova una altra setmana per ponerme en forma y aprendre català!!! zorionak!!!