dilluns, 29 de novembre del 2010

Marató de Donosti

Aquest cap de setmana el Jaume amb el Xavi, l'Ignasi, el Pedro i la Lola prenien part a la marató de Donosti. Ha estat la primera marató en asfalt pels cinc i la veritat que ha sigut una molt bona experiència. Al final tot i el fred del matí varen poder gaudir d'aquests 42 quilometres pels carrers d'aquesta maravellosa ciutat i els ànims de la gent.
El Jaume amb 3:12 i l'Ignasi amb 3:14 varen passar la primera mtja al costat del globus de 3:15. La segona part varen possar un ritme una mica més ràpid amb companyia de la Uxue que aprofitant que corriem a la seva ciutat ens acompanyava a estones i ens donava suport. Aconseguiren anar junts fins el quilometre 32, i després cadascú feu la seva. 
El Pedro va lluitar amb el globus de 3.30 i a mesura que s'acabava anava perdent una mica de ritme i acabant parant el crono en 3:34. 
El Xavi i la Lola amb el globus de 3:45 quasi tota la cursa, al final es van aventurar i varen entrar per davant del temps previst.
El Marc dissabte tot i el fred sortida amb la colla i diumenge a fer btt amb el Pueyo i el Teo.

divendres, 26 de novembre del 2010

Trofeig Hipocampus i duatló Balaguer.

Dissabte al matí el Pol marxava a Andorra amb el Club Natació Vilanova per participar en el trofeig Hipocampus que es cel·lebrva a la piscina de Serradells. Al final de la jornada dos podiums pel Pol, tercer en 50 esquena i tercers per equips en relleus lliures.
Diumenge el Pol amb els companys del Club han aprofitat l'estada a Andorra per gaudir de les primeres nevades.
El Jaume diumenge a la duatló de Balaguer a treures l'espina de les mala sort de Viladecavalls. Al final 11è de la general i 2on VM1 a pocs segons de Xavi Vila que aquest any està intactrable amb la bici.
En l'imatge, del blog d'Andrés Barbero, en el primer segment a peu a poc menys d'un quilometre de la transició.
Per equips el Reus Ploms segon primer lloc de la temporada, tant masculí com femení.
El Marc setmana sebàtica per preparar els exàmens d'evaluació. 


dijous, 18 de novembre del 2010

Duatló de Viladecavalls.

Aquest dissabte sortida del Marc i el Jaume amb la colla de la Cotesua, al final uns 90 qm. més o menys tranquils. 
A la tarda a la fira i a l'aniversari de la Berta.
Diumenge el Jaume començava la temporada de duatlons de muntanya a Viladecavalls. Una avaria en el sector de btt li feia retrocedir algunes posicions. Bé al final destacar el doblet per equips del Reus Ploms que segueix sent el nostre equip per la propera temporada de triatló.
El diumenge el Marc a fer btt amb el Xavi, el Joan i una colla. Al final unes tres horetes que era del que es tractava.
A la tarda el Pol a fer anar una mica la KTM cap a les conilleres.


dimarts, 9 de novembre del 2010

Raid Extremadura.

Aquest cap de setmana el Jaume, l'Ivan, el Carles i el Toni com assistència cap a Herrera del Duque, a participar en l'última prova de la lliga espanyola de raids.

Al final segons, després d'una bónica lluita pel primer lloc amb l'equip Oxigen-Peña Guara.

Aquesta posició els hi dóna el subcampionat de la lliga, tot i haver liderat aquesta prova durant molts mesos. 
Tot i així l'equip Ya encontre-Haglöfs ha estat el mes regular de la lliga havent aconseguit sempre estar entre els 4 millors en totes les proves disputades.

Des d'aquí felicitar al guanyador de la lliga: Oxigen-Penya Guara i a tots els seus components.

Per una banda el dissabte el Pol anava a la presentació del Club Natació Vilanova, en la seva segona temporada. Després a veure una compe de patins que feien al skate park.
El Marc dissabte sortida amb la colla i diumenge a fer btt, amb ensurt. Des d'aquí dessitgem bona recuperació pel Joan després de la caiguda a Sant Pere de Ribes. 

divendres, 5 de novembre del 2010

Cursa Senglars

Aquest cap de setmana i aprofitant que era pont, el Pedro a vingut a passar uns dies a casa des de Galicia. Així ha aprofitat i ha recollit la Cervelo a la botiga de l'avi.
El divendres el Pol marxava a passar dos dies a Batea amb el Marçal, han aprofitat per fer motocross en el circuit d'aquesta població.
El divendres al capvespre arribava el Pedro, així que per petar la xarrada bambes i a córrer una horeta amb el Jaume.
El dissabte aprofitant la sortida de la colla, el Marc, el Pedro, el Xevi i el Jaume cap a la Cotesua. Sortida tranquila, com les que toquen en aquesta época.
El diumenge a la cursa del Senglar, a Sant Joan de Mediona. El Txakal que havia vingut a veure el Pedro també s'ha apuntat. El Jaume el 6è, el Pedro el 34è i el Txakal després de perdrés 2,5 qm el 54è.
Al vespre castanyada amb la familia i recuperar energia.
Dilluns el Pedro i el Jaume, mini triatló. Uns 2200 nadant a la platja de la vaca, després 47 en bici en companyia del Marc i finalment 5 qm. corrent.
Un bon cap de setman i com sempre en bona companyia.
Hem trobat aquesta foto en el bloc del Genís dels campionats d'Espanya de pista.