dimarts, 8 de novembre del 2011

Rogaining del vi, Trofeu Fantàstic de Sitges, cursa popular i Montserratina

Durant la setmana el Jaume ha estat col·laborant amb les activitats en el medi natural del modul esportiu que fan al IES Manel de Cabanyes. Amb el Diego i el Pep han estat portant aquest grup a escalar a la Facu, a baixar els avencs de l'Emili Sabater i del Gegant, i a pujar la ferrada del Castellot.
El divendres a la tarda el Marc deixava el Centre de Tecnificació de la Federació a Ripoll, després de quasi dos mesos ha decidit centrar-se més en els estudis i fer-los a Vilanova.  
Dissabte al matí el Jaume participava al Rogainig del vi amb el Pedro i el Txakal, quasi 43 qm. amb totes les balises fetes els portaren al 2on lloc.
Per un altra banda felicitar al Xavi i la Lola que aconseguiren el segon lloc en la categoria mixte.
Moments abans de començar decidint el millor recorregut.
El Pol a la tarda participava en la primera competició de la temporada, aquest cop a Sitges en les proves de 100 i 400 metres lliures. En els 100 un registre de 1:03.48, millorant el seu àntic registre de 1:08.45; i  en els 400 un temps de 5:04.41.
Diumenge aprofitant que estavem per Vilanova, participació en la cursa popular de Vilanova. Més de 3000 persones en les diferents sortides i distàncies. De popular de fet no en té gaire, a fondo i marica l'últim. Cares conegudes de les sortides en bici.
La setmana següent diumenge es cel·lebrava la montserratina, després de valorar diferents possibilitats el Marc i el Jaume quedaren amb l'Oriol i el Carlos per sortir de Vilafranca amb una colla. Al final quasi 130 qm. amb pujada al monestir i pin de record. Dalt de Montserrat cares conegudes: familia Olià, Gordillo, Cruz, Moreno, Guerrero, Pau, .........