dimarts, 17 de gener del 2012

Btt Vilafranca, Natació Vilanova i Mitja Sitges.

El diumenge després de Reis el Jaume de parella amb el Sergi es trobava participant en les dues hores de resistència de Btt de Vilafranca. Sota l'organització dels Metalbikers ens trobavem una pila de cares conegudes: Jorge, Pere, Peralta, els nois del Bike Garraf,.....Victòria de la familia Guerra (pare i fill).
En un dels relleus, al final 14ens, en un circuit més de ciclocross que de btt, però divertit i amb alguna que altra trampa.
El dissabte 14 a la piscina municipal el Pol participava en la prova de resistència de 2000 m. després de 80 piscines va parar el crono en 28min i 31 seg.
La mitja de Sitges semblava que tornava a estar "gafada" com la de Vilanova, divendres a la tarda el Jaume es torçava el tormell. Dissabte repòs i el diumenge amb el Riba i el Cabu cap a Sitges. Els primers qms. el tormell encara es va queixar, després ni es va recordar. Amb un recorregut diferent al de l'any passat i una participació espectacular el Jaume aconseguia el seu millor temps, 1:22:58.
A punt de creuar l'arribada. La propera Gavà, si no hi ha cap ensurt.
El Marc segueix la seva temporada hivernal, col·leccionant quilometres fàcils per afrontar la seva nova temporada en el Lizarte de Navarra.
Notícia: Biciciclismo



2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Sin duda la familia mas deportiva y de mas alto nivel de la comarca, esa hora22 en la media, bajando de 4minutos el mil para mi IMPRESIONANTE Jaume!!! Y con el tobillo ay-ay-ay... Gavá dicen es mas plana y si no hace viento, un lugar para volar, estaremos atentos. FELICITATS A TOTS!!!

sargamanta ha dit...

Merci Manolo, a ver com me va en Gava, el año pasado me cebe al principio y luego lo pague.
Saludos y nos vemos.