dijous, 22 de març del 2012

Ereño, Sabadell i Estella

La segona cursa del Marc en el torneig Lehendakari era a Ereño, després d'una setmana mig refredat les ganes  podien més que les forces. Al final retirat en el qm. 70.
La següent setmana dues curses a Sabadell.
El dissabte 10 de Març el Trofeu Joan Escolà, arribada en el grup a pocs segons del guanyador. Al final el 26è i 3ers per equips. Diumenge al Campionat de Sabadell, aquest cop amb una mica més de quilometres i més desnivell.
Exhibició de Durán i Velda que marxaren sols i varen treure quasi 7 minuts al primer grup perseguidor, el Marc al final el 27è en un 2on grup entre els guanyadors i el pilot i 5ens per equips.
El Pol mentre la resta de família tombàvem pel Vallés amb el Marçal a fer una mica de cross a la Pobla de Mafumet.
Aquest diumenge 18 de març estrena del Marc en el torneig Euskaldun a Estella. Una altra exhibició del corredor Durán de l'Azysa, igual que a Sabadell. El fort ritme va fer plegar a molts corredors i que pogués acabar un grup reduït.
Al final el 20è i content de poder aguantar aquesta cursa de 130 qm.i més de 2000+, amb arribada a la basílica del Puy on l'any passat aconseguí el 2on lloc en la categoria de juvenils.
Aquesta setmana que bé, si no hi ha canvis doble cita al Lehendakari.