dimarts, 2 d’octubre del 2012

Campionat de Catalunya i d'España de Pista i els 10k Sant Cugat Sesgarrigues

Divendres 21 a la tarda el Marc prenia part en la primera jornada dels Campionats de Catalunya de Pista. Amb la presència de seleccions d'altras comunitats que aprofitaren per preparar els Campionats d'España que es cel·lebren el 28, 29 i 30 al Palma Arena.
La primera prova pels per fondistes va ser les manigues classificatòries de la persecució individual, el Marc amb el tercer temps, aconseguia el pas per la lluita de la 3a i 4a plaça.
A quasi les 10 de la nit començava la puntuació, potser una de les curses que va tenir més emoció. La humitat que queia sobre la fusta del velòdrom va produir diferents caigudes, en una de les quals es va veure involucrat el Marc, el resultat una bona rascada i un cop a l'esquena, tot i així va poder continuar i acabar en 5è lloc.
Dissabte 22, al matí, en la final de persecució individual  4at. Al Scratx 14è i a la madison, fent parella amb el Bernat, 4ats. En el compunt general dels fondistes 4at.
Diumenge 23, al matí, a Sant Cugat Sesgarrigues es cel·lebrava la Camikursa, una cursa de muntanya en dues distàcies 10 K i mitja marató. El Jaume prenia part en els 10 K, després d'anar molta estona amb un corredor de l'Esportiu Penedés, va aprofitar el terreny més tècnic per marxar una mica, al final 1er de la general i amb bones sensacions.
L'última setmana de setembre venia amb novetats, el Marc marxava a Mallorca a participar en els seus primers Campionats Estatals de Pista en la categoria élit i sub-23.
Al final participaria en les proves de persecució individual, scratx i madison.
En la persecució individual al final l'onzè i 5è sub-23.
Dissabte al matí classificatories per la final de Scratx, bona cursa.
A la tarda final, després d'intentar alguna fuga per evitar el sprint, al final 14è i 5è sub-23.
I el diumenge al matí amb el Bernat, la prova de madison a 200 voltes, a poc més de mitja prova i després de ser doblats dos cops vàren ser eliminats.
Una foto d'una part de l'equip mentrés miraven les proves de la resta de la selecció catalana.
I en aquesta tota al complert.
Ara si que el Marc ha acabat la temporada 2012, uns dies de descans i a començar a pensar en el 2013.