dilluns, 17 de setembre del 2012

Raid Mediterrani.

Dissabte al matí el Jaume i el Ivan prenien part en el I Raid del Mediterrani.
Amb un recorregut de poc més de 90 qm.molt complert: btt, patins, caiac, cursa a peu, rappel, tir amb arc.
Després de canvis continuus al cap de la classificació amb l'equip Catraid, una estratègia diferent en l'últim treking va decidir la prova pel Jaume i el Ivan.
Al final primers completant tots els punts possibles de la cursa.
Felicitar a l'Ajuntament de Canyelles i al Aixoraid pel tracte i l'organització.
Diumenge el Pol ànava a fer motocross al circuït de la Pobla de Mafumet.
I el Marc dissabte sortida amb la Cote i el diumenge amb un grup d'amics.

dimecres, 12 de setembre del 2012

Urduliz, Cursa del Tiula i Montmeló.

Dissabte el Marc participava a Urduliz en una cursa del trofeu Lehendakari, de fet el que era la última cursa en ruta amb l'equip aquesta temporada.
Després d'una carrera amb constants intents d'escapada al final d'un grup de menys de 20 unitats sortirien els dos corredors del Caja Rural que entraren sols en meta, el Marc després d'un bon treball acabava el 18è a 1,30 dels guanyadors.
Ara amb l'objectiu dels Campionats de Catalunya de pista d'aquí un parell de setmanes.
Diumenge el Jaume participava en una cursa a Cubelles, la Cursa del Tiula, uns 13 qm. amb pistes i senders. Una cursa amb detalls tècnics, però ràpida al mateix temps. Al final 7è de la general i durant quasi tota la cursa amb companyia del Joaquim i l'Ivan com si d'un raid es tractès.
Després reunió familiar, quasi 70 persones, en un dinar on cel·lebravem els 50 anys de casats dels avis Jaume e Isabel.
Dilluns aprofitant el pont de l'11 de setembre el Pol i el Marçal vàren anar a fer motocros a Montmeló que hi ha un circuit off road.
I dimarts, sense comentaris, les imatges de Barcelona parlaven per si soles.

dissabte, 1 de setembre del 2012

Vacances 2012. Volta a Palencia

El Marc ha participat en diferents carreres que es cel·lebraven en el calendari vasc.
El dia 11 a Amurrio, proba puntuable del trofeu Euskaldun, després del treball a 3 qm. de meta veia com el feien fora de cursa.
El dia 13, trofeu Lehendakari a Lemoiz, males sensacions i a mitja cursa decidia plegar.
El dia 16 tornava a participar en una prova del T. Euskaldun a Aretxabaleta, al final el 51è a quasi 9 minuts de guanyador.
El 18 a Busturia, acabada en l'alt de Paresi, prova del T. Lehendakari, al final el 58è a més de 7 minuts del primer.
Per un altra banda el Pol en un viatge llampec a Calaceite posava a proba la moto en el circuït de Batea.

I al final a Palencia. El Marc definitivament era convocat per participar a la Vuelta a Palencia.
L'objectiu d'aquesta proba de 5 étapes era treballar per l'equip i acabar.
Els dos primers dies la sort no va estar de la seva part, el primer dia tornava a tenir  problemes de panxa i el segon es veia involucrat en una caiguda que també li va fer perdre temps.
El tercer seguint ordres d'equip es va poder col.locar a l'escapada del dia que va completar quasi 100 quilometres,  fins a ser neutralitzada pel grup de favorits.
Nota: Lizarte
La quarta étapa una CRI de 20,9 qm. on va fer el 21è de la general a 1,30 del guanyador.
A la 5ena i última étapa tornava a caure i necessitava un canvi de bici, al final el 77è de la general a més d'una hora del primer.
La resta de la familia vam aprofitar per fer excursions i conèixer una mica el territori.