dissabte, 1 de setembre del 2012

Vacances 2012. Volta a Palencia

El Marc ha participat en diferents carreres que es cel·lebraven en el calendari vasc.
El dia 11 a Amurrio, proba puntuable del trofeu Euskaldun, després del treball a 3 qm. de meta veia com el feien fora de cursa.
El dia 13, trofeu Lehendakari a Lemoiz, males sensacions i a mitja cursa decidia plegar.
El dia 16 tornava a participar en una prova del T. Euskaldun a Aretxabaleta, al final el 51è a quasi 9 minuts de guanyador.
El 18 a Busturia, acabada en l'alt de Paresi, prova del T. Lehendakari, al final el 58è a més de 7 minuts del primer.
Per un altra banda el Pol en un viatge llampec a Calaceite posava a proba la moto en el circuït de Batea.

I al final a Palencia. El Marc definitivament era convocat per participar a la Vuelta a Palencia.
L'objectiu d'aquesta proba de 5 étapes era treballar per l'equip i acabar.
Els dos primers dies la sort no va estar de la seva part, el primer dia tornava a tenir  problemes de panxa i el segon es veia involucrat en una caiguda que també li va fer perdre temps.
El tercer seguint ordres d'equip es va poder col.locar a l'escapada del dia que va completar quasi 100 quilometres,  fins a ser neutralitzada pel grup de favorits.
Nota: Lizarte
La quarta étapa una CRI de 20,9 qm. on va fer el 21è de la general a 1,30 del guanyador.
A la 5ena i última étapa tornava a caure i necessitava un canvi de bici, al final el 77è de la general a més d'una hora del primer.
La resta de la familia vam aprofitar per fer excursions i conèixer una mica el territori.