dimarts, 7 de juliol del 2009

24 H. Montjuïc, Talaia i Critèrium de Terrassa.

El Pol als matins s'aixeca a les 8 i a les 8,30 a còrrer fins la platja i després aprofitar que hi ha poca gent per fer un bany, tornar a casa per esmorzar i sortir amb els amics a saltar amb la BMX.
El Marc divendres concentració amb la selecció, practicar la prova de relleus per equips i provar la bici de contrarellotge.
Diumenge una altra bona carrera a Terrassa, un segon lloc i tornar a posar-se el mallot de lider de la Copa Critèrium, bon paper també de l'Isaac ( 3er) i per equips primers.
El Jaume divendres tarda cap a Montjuïc a animar i donar suport durant la nit al Sergi, Javi, Xavi i Zapata. Una experiència molt enriquidora. Allà gent de tota mena, però fanàtics de les bicis. Pel boxes anims a la gent de Tomas Domingo, de la unió ciclista Vilanova i algun que altre ciclista i triatleta que estava participant. Aquesta festa de la bici junt amb la Ironman de Niza nous objectius 2010.
Dissabte sense dormir i amb tota la família a col·laborar a la cursa de la Talaia, molt divertit, bon ambient i gran participació, però molta calor. Felicitar al Javi pel seu 3er lloc i com no al Joaquim per l'event i a tots els col·laboradors i participants.