diumenge, 11 d’abril del 2010

Copa Catalana Igualada.

Aquesta setmana ha estat complicada, després de la setmana santa la feina, l'escola i els entrenaments no ens ha donat ni un moment de relax. Així que aquest diumenge ens hem quedat a casa. 
Posem unes fotos de l'estrena del Pol amb la moto del Marçal.

Durant la setmana hem tingut la visita del Saül i la Uxue que després de veure com van en bici sembla que ja han recuperat forces del Raid Patagonia.
El dissabte el Marc a Igualada a córrer una altra prova de la Copa Catalana, bona carrera, treballant per l'equip, al final el 18è i 3ers per equips.
El Jaume aquesta setmana acumulant metres, el dissabte series corrent i a la tarda després d'una hora i mitja de kaiac a nadar a la platja amb neopré ( primer bany de l'any ) i diumenge segona tirada de més de 3 hores de bici de la setmana, a la tarda descans dominical i a veure una vegada i una altra els resums del Barça-Madrid.

2 comentaris:

Sorgina ha dit...

pero bueno!!! tú no te cansas??? yo vaig a estar reventada el divendres. los ataque antes del pantano y el ritmo hasta la rotonda acabaron conmigo, jejeje!!!! pero estic molt contenta con el entrenu, ya podía repetirse mes vegades!!! jejeje. nos veiem pronto!!

sargamanta ha dit...

Felicitats pel tercer lloc a Artès.
Aquest cap de setmana pugem a Navarra, llàstima que no hi sigueu i puguem aprofitar per entrenar.