dimarts, 19 de juny del 2012

Travessia Vilanova i Raid de Tamarite



El dissabte al matí el Jaume amb el Joaquim i el Txakal participava en el Raid de Tamarite, tercera prova de la Copa Catalana. 
A les 7 del matí sortíem  a peu des d'Ager i després de quasi 16 qm. arribàvem a un embarcador a prop de Corçà. La segona secció, uns 8 qm de caiac sense cap dificultat. 
Després una btt, que igual que la primera secció havíem de recollir el màxim de balises sense poder completar tot el recorregut, quasi 50 qm sota la calor per arribar a la secció d'escalada, on completarem la via de 6a per poder recollir el màxim de bonificació possible. Un petit rogaining on l'estratègia que vam escollir no va ser del tot encertada ens va fer perdre els punts que portàvem al nostre favor.
Després una btt curta per arribar a El Campell i fer la secció de patins en línia, una altra secció de btt i final a Tamarite de Litera després de més de 10 hores, quasi 120 qm. i 2600 metres positius.
Al final segons amb els mateixos punts que els primers que varen tardar una mica menys de 10 minuts que nosaltres.
El Pol dissabte a la tarda participava en la travesia general de Vilanova de 3000 metres, que es cel·lebrava dins dels actes dels campionats d'España i Catalunya d'aigües obertes.

Amb un temps de 53minuts i 12 seg. aconseguía el tercer lloc de la general i el primer de la categòria junior.
Diumenge, la tradicional travesia popular de Vilanova de 400 metres, on repetía podium en la seva categòria, entrant el 7 de la general.
El Marc aprofitant un cap de setmana sense competicions, sortida amb la colla dissabte i diumenge amb alguns companys de bici.