dimecres, 8 de juny del 2011

Campionat Aragó a Sabiñanigo

El dissabte al matí es van cel·lebrar els campionats juniors de ciclisme en ruta d'Aragó.
Amb un recorregut d'uns 90 qm amb sortida i arribada a Sabiñanigo.
Les dues pujades a Navasa van marcar les diferències, la baixada per una carretera estreta amb "colxonetes" en alguna curva també va possar a prova la conducció dels corredors.
Amb la sort i el bon treball a la primera pujada quedaren 3 corredors del Huesca que després d'anar sols 50 quilometres arribaríen a meta.
Després d'un bon treball per darrera, controlant el pilot. 1ers per equips, Marc Cayuela 1er de la general, Marc Soler 2on i 1er en les metes volants i la muntanya i Iban Yebra 3er i Campió d'Aragó.