dimecres, 1 de juny del 2011

Triatló de Bilbao i Copa España a Villareal

Divendres el Jaume cap a Bilbao, per participar en la primera edició de la 1/2 Iron Man de Bilbao. De fet s'estrenaven els dos en aquests afers (Bilbao i el Jaume).
Amb un ambient espectacular donaren la sortida a les 13:30 a les femines, per 5 minuts més tard fer-ho els masculins. Quasi 500 participants ompliren la Ria.
Entre cops i enfonsaments arribaren als boxes on els esperaven els 90 quilometres en bici. Amb uns 1400 metres positius va ser molt favorable als controlaven millor aquesta disciplina. Després a córrer els 21 quilometres en un marc incomparable com són els vials peatonals alrededor de la ria, el Guggenheim,....
Al final el 100 amb poc més de 5 hores i un bon regust de boca. Una bona estrena en aquesta modalitat.

Diumenge el Marc participava en la 4at i última prova de la Copa España a Villareal. Una cursa de 116 qm. amb 2 dificultats muntanyoses i que es va córrer a quasi 40 qm/h. Al final de varis atacs, un grup de 7 corredors s'ajuntaven després de la última baixada, per jugar-se la victoria a l'esprint. Al final 3er.
El més fort, Pablo Comins, i en segon lloc, el corredor català Luís Sànchez del Sant Boi. Els corredors van oferir un emotiu minut de silenci en memòria de Xavi Tondo.
Gràcies als bons resultats de les últimes curses el Marc ha estat preseleccionat amb la selecció española d'aquí 10 dies al País Basc (RFEC). Esperem que disfruti d'aquesta opurtunitat.