dijous, 23 de juny del 2011

Volta al Besaya.

Dijous vam marxar a Cantàbria, on el Marc participava a la volta al Besaya. Aquesta volta dins el calendari UCI té participació internacional amb equips de llocs tant diversos com Colombia, Russia, Luxemburg,...
L'equip comptava aquest cop amb: Lucas, Adriàn, Marc Cayuela, Marc Soler, Oriol, Aitor, Jon i Wilmer ( corredor colombià cedit per aquesta cursa).
Divendres a les 16:30 començava la primera ètapa amb sortida al municipi de los Corrales i arribada al poble de Mercadal.
Aquesta etapa va ser dominada pels corredors estrangers. Al final el Marc el 32è i el seu company Cayuela 22è a 1:23 del guanyador que va arribar sol a la línia de meta.
Dissabte al matí es disputava la segona etapa i la més plana de totes. Amb sortida i arribada al poble de Riuloba.
Les caigudes i les lessions ens deixaren 6 corredors en cursa. Arribada a l'esprint. El Marc al final 6è.
A la tarda 3era étapa, Santander - Bostronizo, com la de divendres amb acabada en alt.
Al final 4at, primer espanyol i col·locant-se momentaneament 6è de la general.
Diumenge, étapa reina, 4 ports i calor. En el 3er port "pájara monumental", tot i així el Marc va arribar a meta, etrant en 43a. posició a 8m. del primer. Quedant finalment en el lloc 36 de la classificació general i el seu company d'equip Marc Cayuela en la posició núm. 31.

Noticia: DIARIO ALTO ARAGON